Σασμός: Το spoiler της Μαρίας Τζομπανάκη για το τέλος της δεύτερης σεζόν

«Θα κλείσει με δάκρυ», είπε σε εκδήλωση αφιερωμένη στη σειρά

Μια βραδιά με άρωμα «Σασμού», διοργάνωσε στο Θέατρο Αττικόν Άλσος Κατίνα Παξινού, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, τιμώντας τους πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ηλικία, ο σύζυγός της και ο Σασμός

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Μιχάλης Αεράκης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εν συνεχεία έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η τηλεοπτική «Καλλιόπη» δε δίστασε μάλιστα να δώσει spoiler για το φινάλε της δεύτερης σεζόν, προετοιμάζοντας το κοινό ότι θα έχει πολλές συγκινήσεις. «Η δεύτερη σεζόν μάλλον θα κλείσει με δάκρυ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λάλος - Μαυρίδου: Μιλούν για τον έρωτα και τη γνωριμία τους

Ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο κοινό για την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπό της. «Όταν έχεις τιμημένους γονείς, σεβαστικό παιδί και κατάγεσαι από μια πατρίδα με δυνατό πολιτισμό και ακατάλυτο, είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου».

Σασμός: Το spoiler της Μαρίας Τζομπανάκη για το φινάλε του β' κύκλου

Με τη σειρά του ο παπά Μιχάλης από τον «Σασμό»  αφιέρωσε το βραβείο του σε όλους τους συντελεστές, αποκαλύπτοντας πως θα είναι «παρών» και στον τρίτο κύκλο του επιτυχημένου σίριαλ.

Μιχάλης Αεράκης: Αποκάλυψε πως θα είναι και την 3η σεζόν στον «Σασμό»

Τέλος, η σεναριογράφος της σειράς, Εμμανουέλα Αλεξίου, παραδέχτηκε πως ο κόσμος είναι αυτός που καθορίζει τις εξελίξεις.

«Παρακολουθώ τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media, όταν ολοκληρώνω τη συγγραφή των επεισοδίων. Ο κόσμος οδηγεί, κατά κάποιον τρόπο, τις εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στη βραδιά τραγούδησαν ο Μάνος Πυροβολάκης, η Νίκη Ξυλούρη και ο Γιάννης Κακλής, ενώ συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συνδέσμου Κρητών Νέου Ηρακλείου και της Αδελφότητας Κρητών Περιστερίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top