Λάλος - Μαυρίδου: Μιλούν για τον έρωτα και τη γνωριμία τους

Η σύζυγος του Μαθιού από τον Σασμό είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Ταλαντούχοι, γοητευτικοί και γεμάτοι αγάπη για την υποκριτική. Η τέχνη τους ένωσε και πλέον ζουν μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με το κοριτσάκι τους, την Άλκηστη, που σήμερα είναι πέντε ετών.

Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζεται με την κατάξανθη κόρη του

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύουν με την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Δημήτρης Λάλος: Η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου τον κοιτάζει και... λιώνει!

Με αφορμή αυτό το γεγονός το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για το παρασκήνιο της γνωριμίας του.

Δημήτρης Λάλος: Φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του στην εξοχή

«Είχαμε κάνει τις δοκιμές της νιότης. Έτσι όταν γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ήταν να παίξουμε σε μια παράσταση, τον Ορέστη. Η παράσταση ήταν να ανέβει στο δικό μου θέατρο, το Θέατρο Χώρος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε, ένιωσα σύνδεση με τον Δημήτρη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μοχθήσει για το θέατρο, το αγαπάει ποικιλοτρόπως, έχει χτίσει κυριολεκτικά το Επί Κολωνώ και αυτό με συγκίνησε», είπε αρχικά η σκηνοθέτις.

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» από τον Σασμό μπορεί να υποδύεται τον σκληρό στη σειρά, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πως διαθέτει χιούμορ. Όταν ρωτήθηκε για το τι είδε ο ένας στον άλλο και τον ερωτεύτηκε εκείνος απάντησε: «Έλα ντε. Εγώ είμαι καμπούρης, τι είδες Έλενα; Είναι αυτή η κοψιά μου, κατάγομαι από βουνό από την Κρανιά Ελασσόνας. Και οι δύο γονείς μου είναι από το ίδιο χωριό».

Από την άλλη πλευρά, η Έλενα Μαυρίδου ανέφερε πως από την πρώτη κιόλας γνωριμία έγινε κατευθείαν άμεση σύνδεση. «Ίσως ήταν το βλέμμα του», πρόσθεσε με τον ηθοποιό να καταλήγει λέγοντας: «Και το ένα έφερε το άλλο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top