Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει γενέθλια και του έκαναν έκπληξη στο πλατό

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για την Ελένη Μενεγάκη αφού έχει γενέθλια η κόρη της, Λάουρα και ο συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Έτσι, η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της χαρούμενη στέλνοντας τις πιο γλυκές ευχές της στο παιδί της, που γίνεται ετών και στη συνέχεια στον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Μενεγάκη: Η κόρη της, Λάουρα, έχει γενέθλια -Οι πιο γλυκές ευχές της Ελένης

«Και πώς τα ‘φερε έτσι η ζωή… ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης, με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε. Και κοίτα να δεις που του λέω ότι ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη, κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της, τη Λάουρα, θα σε σκέφτεται κι εσένα μ’ έναν τρόπο» του είπε η Ελένη Μενεγάκη. Τον αγκάλιασε και… πέταξε και την σπόντα της: «εγώ δεν δίνω αγκαλιές του Ιούδα, ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω. Αλλά όταν αγκαλιάζω, αγκαλιάζω 100% και με τη ψυχή μου σου εύχομαι ό,τι έχεις μπερδεμένο στο μυαλό σου, να τα φέρεις σε μία ισορροπία και όρμα αγόρι μου. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην ευτυχία, στη χαρά, στο κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα είναι εκεί έξω. Πάρε δύναμη και όρμα»»!

Μενεγάλη σε Ουγγαρέζο: Εγώ δεν κάνω αγκαλιές του Ιούδα

Στη συνέχεια οι συνεργάτες της εκπομπή του έφεραν μία τούρτα στο πλατό και εκείνος έσβησε τα κεράκια του. «Τι κάρμα είναι αυτό;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δέχεται τις ευχές.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι αύριο μετά το τέλος της εκπομπής θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του.

Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη θα σε σκέφτεται»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top