Μενεγάκη: Η κόρη της, Λάουρα, έγινε 18 ετών - Το πάρτι στην κουζίνα τους!

Οι πιο γλυκές ευχές της Ελένης για τη Λάουρα Λάτσιου

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, η Λάουρα, η οποία γίνεται 18 ετών!

Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη ξεκίνησε την εκπομπή της χαρούμενη και στέλνοντας τις πιο τρυφερές ευχές της στην κόρη της.

«Αυτά είναι πολύ γλυκά τραγούδια για ξεκίνημα, όταν έχουμε τουλάχιστον δυο που έχουν γενέθλια. Το ένα είναι το κοριτσάκι μου, που γίνεται 18. Πόσο ευτυχισμένη και περήφανη μανούλα είμαι για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί», είπε η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της.

Μενεγάκη: Η κόρη της, Λάουρα, έχει γενέθλια -Οι πιο γλυκές ευχές της Ελένης

Και στη συνέχεια ανέφερε ότι ζήτησε από τον Μάκη Παντζόπουλο να μην κοιμηθεί προκειμένου λίγο πριν αλλάξει η μέρα, στις δώδεκα παρά πέντε να σηκωθεί και να της πει πρώτη «χρόνια πολλά».

Ο Μάκης Παντζόπουλος αποκοιμήθηκε αλλά… η Ελένη κατάφερε να σηκωθεί και πήγε στην κουζίνα. Έκπληκτα τα παιδιά της την είδαν να είναι ξύπνια, καθώς συνηθίζει να κοιμάται νωρίς.

Κι εκείνη, όμως, σάστισε, γιατί οι συμμαθητές της Λάουρας άρχισαν να μπαίνουν ένας-ένας στο σπίτι και να λένε «Γεια σας, κυρία Ελένη! Να τη χαίρεστε»! 

Ελένη Μενεγάκη - Λάουρα Λάτσιου

Η Λάουρα Λάτσιου φέτος τελειώνει το σχολείο και ενηλικιώνεται! Μάλιστα επειδή η αδερφή της Βαλέρια είχε γενέθλια στις 28 Ιανουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη έχει καθιερώσει κάθε χρόνο να διοργανώνει ένα διπλό πάρτι προς τιμήν των δύο πανέμορφων κοριτσιών. 

Η παρουσιάστρια, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας με τον σύζυγό τη και τα παιδιά της.

 «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…» έχει πει η Ελένη σε παλαιότερα. 

Η Λαόυρα μαζί με τις αδελφές της και τον αδελφό της είχαν εμφανιστεί στην τελευταία εκπομπή της Ελένης στον Alpha το καλοκαίρι του 2020

Next Generation! Δείτε τις κούκλες κόρες των επωνύμων της ελληνικής showbiz

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τη μικρή Μαρίνα, που είναι ο καρπός της έρωτάς της με τον Μάκη Παντζόπουλο, και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελο-Ιωάννη, Λάουρα και Βαλέρια από το γάμο της με το Γιάννη Λάτσιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top