Next Generation! Δείτε τις κούκλες κόρες των επωνύμων της ελληνικής showbiz

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η Αναστασία Ρουβά, η Λάουρα και η Βαλέρια Λάτσιου

Είναι νέες, όμορφες και έχουμε παρακολουθήσει τη ζωή τους από την κοιλιά της μαμάς τους στην κυριολεξία!

Οι κόρες των Ελλήνων celebrities έχουν ξεχωρίσει για την ομορφιά τους, το στιλ τους και ετοιμάζονται να κυνηγήσουν μια καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, του θεάματος ή του μόντέλινγκ.

Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι 18 χρόνων και σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο. Όπως όλα δείχνουν έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της στο τραγούδι, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τραγουδάει στο Instagram με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και στη συναυλία της το καλοκαίρι στο Κατράκειο.

Μελίνα Νικολαΐδη

Φωτογραφία: Instagram

Μελίνα Νικολαΐδη πόσο μεγάλωσε

Φωτογραφία: Instagram

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη / Φωτογραφία: NDP

Αμαλία Κωστοπούλου

Η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου, είναι 25 ετών, ζει και εργάζεται στην Αμερική και μας δείχνει συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο Λος Άντζελες.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με βινύλ σετ & baby pink Chanel τσάντα / Φωτογραφία: Instagram

 

Η Αμαλία με τη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού / Φωτογραφία: Instagram

 

Η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος με τον πατέρα τους, Πέτρο Κωστόπουλο / Φωτογραφία: Instagram

 

Φωτογραφία: Instagram

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, είναι η δεύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Η 23χρονη ζει στην Αμερική ακολουθώντας τα βήματα της αδελφής της Αμαλίας, και είναι μια εντυπωσιακή όμορφη κοπέλα.

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Αναστασία Ρουβά

Η Αναστασία Ρουβά, είναι 14 ετών και είναι μία πανέμορφη έφηβη που μοιάζει και στον μπαμπά της, Σάκη Ρουβά αλλά και στη μαμά της, Κάτια Ζυγούλη.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, έχει κληρονομήσει τις αναλογίες μοντέλου, από τη μαμά της και τα πράσινα μάτια του μπαμπά της. Η 14χρονη λατρεύει τη φωτογραφία, όπως και ο μπαμπάς της και... την ιππασία!

Αναστασία Ρουβά

Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου

Η Λάουρα (αριστερά) και η Βαλέρια (δεξιά) είναι οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Η Λάουρα γεννήθηκε στις 9/2/2005 και είναι 17 ετών. Ήταν η πρώτη κόρη του πρώην ζευγαριού. Αυτός που είχε ήδη γεννηθεί δύο χρόνια πριν, ήταν το πρώτο τους παιδί και ο μοναδικός γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος.

«Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί», έχει πει η Ελένη Μενεγάκη για τη μεγάλη κόρη της. 

Η Βαλέρια Λάτσιου γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 2008 και είναι το τρίτο παιδί του πρώην ζευγαριού. Όσοι την έχουν δει από κοντά λένε ότι είναι ίδια η παρουσιάστρια, αφού έχει πάρει τα καταγάλανα μάτια της και τα χείλη της. Η Ελένη έχει μοιραστεί κάποια φωτογραφίες της μικρής και η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή!

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου

Η μεγάλη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, η 22χρονη Νεφέλη έχει σπουδάσει στο τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Bath, έχει αναλογίες μοντέλου και θυμίζει αρκετά την μητέρα της.

Νεφέλη Λιβιεράτου: Περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα μαζί με τη μητέρα της

Η Νεφέλη Λιβιεράτου με τη μητέρα της, Εύη Αδάμ / Φωτογραφία: NDP

Η Δανάη Λιβιεράτου, είναι 20 ετών και ασχολείται με το τραγούδι! Η μικρή κόρη του πρώην ζευγαριού εντυπωσιάζει τόσο με την ομορφιά της όσο και με το ταλέντο της στο τραγούδι. Έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της στη μουσική και έχει υπέροχη φωνή!

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου: Εκθαμβωτικές στο MadWalk!

Χριστιάνα Μπέτα

H Χριστιάνα Μπέτα είναι κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα. Είναι 27 ετών και ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο. Βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας μετά το σχολείο και αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών της κι εργάστηκε στον κλάδο της νομικής, αποφάσισε τελικά να «ενδώσει» στην τέχνη που της κέντριζε το ενδιαφέρον από πολύ μικρή ηλικία – τη ζωγραφική.

Παράλληλα, με την εργασία της ως νομικός σύμβουλος σε ναυτιλιακή εταιρεία του Λονδίνου, ζωγράφιζε και δημιουργούσε μερικά από τα πιο όμορφα έργα της.

Άννα Μαρία Ίβιτς 

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, οι οποίες είναι καλλίγραμμες και εντυπωσιακές σαν τη μαμά τους. 

Άννα Μαρία Ίβιτς: Εντυπωσιακή η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη στο MadWalk

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η 17χρονη Άννα Μαρία Ίβιτς έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μητέρας της αφού εκτός από την εξωτερική ομορφιά της έχει και την ίδια αγάπη για τη γυμναστική. Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραμμο σώμα της.

Λυδία Ευαγγελάτου

Η πανέμορφη κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία Ευαγγελάτου, είναι 18 ετών και πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Φαίδρα Μπάρμπα - Μαρασλή

H Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή είναι η κόρη της Βάνας Μπάρμπα και του γνωστού επιχειρηματία ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή.

Φαίδρα Μαρασλή

Η 20χρονη Φαίδρα έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά πλέον έχει αλλάξει πορεία και είναι φοιτήτρια φιλοσοφίας στην Πάτρα και έχει αλλάξει και την εμφάνισή της.

Η Φαίδρα Μπάρμπα έχει αλλάξει look! NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Τζένη Καζάκου

Η 23χρονη κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, Τζένη, ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής. Έχει σπουδάσει υποκριτική και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής. Σπούδασε στη δραματική σχολή «Πράξη Επτά». Παππούδες της είναι δυο καταξιωμένοι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη.

Αφροδίτη Λιάντου

H Aφροδίτη Λιάντου είναι η μοναχοκόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου. Η 25χρονη καλλονή έχει κληρονομήσει την ομορφιά και το ταλέντο της μαμάς της στην υποκριτική. Έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Performing Αrt. Ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική. Έχει κυκλοφορήσει ήδη τραγούδια και έχει πάρει μέρος σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς στο Mega!

Αφροδίτη Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της. Αφροδίτη Λιαντού, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Η Γη της Ελιάς /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της. Αφροδίτη Λιαντού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαρία Βοσκοπούλου 

H μοναχοκόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου είναι 22 ετών και ασχολείται με την υποκριτική. 

Η μελαχρινή καλλονή έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια- κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ποιες συμβουλές των γονιών της κρατάει· λέει: «“Να προσέχω πού δείχνω εμπιστοσύνη” και “Να είμαι ο εαυτός μου” αλλά ανεξάρτητα από συμβουλές πιστεύω πως ο καθένας μας πρέπει να κάνει τα δικά του βήματα ή και λάθη ενδεχομένως».

Κλειώ Ρόμπερτς

Η Κλειώ Ρόμπερτς είναι η κόρη της ηθοποιού, Ναταλίας Δραγούμη και του Έντι Ρόμπερτς. Είναι μόλις 18 ετών και εργάζεται ως μοντέλο.

Η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς / Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ντεμήλια Καμπουρίδη 

Η 16χρονη Ντεμήλια Καμπουρίδη, η κόρη της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη, είναι πανύψηλη και έχει αναλογίες μοντέλου. 

Ντεμήλια Καμπουρίδη 

Μάιρα Κούγια

Η Μάιρα Κούγια θα κλείσει φέτος τα 18 της έτη και ήδη είναι μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει.

Μάιρα Κούγια: Εντυπωσιάζει η 18χρονη κόρη του Κούγια στο TikTok

Η κόρη της Εύης Βατίδου και του Αλέξη Κούγια έχει κληρονομήσει το ύφος και την εμφάνιση της καλλονής μητέρα της αλλά δε θα ακολουθήσει τα χνάρια της στο μόντελινγκ γιατί προτιμά να ακολουθήσει τον δρόμο που έχει χαράξει ο πατέρας της και να ασχοληθεί με τα νομικά.

Μάιρα Κούγια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top