Τροία: Την Πέμπτη 29/12, στο Star!

Το επιβλητικό ιστορικό έπος του Πίτερσεν, βασισμένο στην Ιλιάδα του Ομήρου

Έτος 1250 π.Χ.

Ο Πάρις, γιος του Πριάμου, βασιλιά της Τροίας, πείθει την Ελένη, να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο και να τον ακολουθήσει στην πατρίδα του. Όταν ο Μενέλαος μαθαίνει για το συμβάν, ζητά τη βοήθεια του αδελφού του Αγαμέμνονα, βασιλιά των Μυκηνών, για να επιτεθεί στην Τροία με σκοπό να πάρει πίσω τη σύζυγό του.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

Ο Αγαμέμνονας, που βλέπει πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να επεκτείνει την εδαφική του κυριαρχία, οργανώνει την εκστρατεία: 1.000 πλοία μεταφέρουν 50.000 Έλληνες στρατιώτες, που τελικά στρατοπεδεύουν έξω από την Τροία.

Ο Πρίαμος αναθέτει την οργάνωση της άμυνας της πόλης στον χαρισματικό Έκτορα και οι Τρώες, λαός αήττητος μέχρι τότε, ανθίστανται σθεναρά όμως ο Αγαμέμνονας έχει στο πλευρό του έναν πανίσχυρο σύμμαχο: τον Αχιλλέα, έναν ημίθεο, μια «πολεμική μηχανή», που η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτού του πολέμου...

τροία

Το επιβλητικό ιστορικό έπος του Βόλφγκανγκ Πίτερσεν, βασισμένο στην Ιλιάδα του Ομήρου. Ένα πληθωρικό κινηματογραφικό θέαμα προϋπολογισμού 175.000.000 δολαρίων που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και αναδείχτηκε από το εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό καστ του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βόλφγκανγκ Πίτερσεν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπραντ Πιτ, Έρικ Μπάνα, Ορλάντο Μπλουμ, Νταϊάν Κρούγκερ, Μπράιαν Κοξ, Σον Μπιν, Μπρένταν Γκλίζον, Πίτερ Ο’ Τουλ

Mη χάσετε την περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2004, την Πέμπτη 29/12, στις 21.00, στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top