Κατερίνα Βρανά: Κι όμως... αυτό θέλει να της φέρει η νέα χρόνια!

Δε χάνει στιγμή το χιούμορ της η stand up comedian

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Βρανά στο Dot

Καλεσμένη στο Dot ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Βρανά, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δίνοντας παράλληλα το δικό της μάθημα ζωής.

Η Κατερίνα Βρανά το 2017 «σχεδόν πέθανε», όπως ήταν και ο τίτλος μίας από τις παραστάσεις της. Βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, όταν έπαθε διάτρηση εντέρου, την οποία ακολούθησε σηψαιμία και σηπτικό σοκ. Από την περιπέτεια της υγείας της επηρεάστηκε ο μυϊκός συντονισμός της, η όραση και η ομιλία της. Η έλλειψη ισορροπίας δεν της επιτρέπει να περπατά, αν και έχει καταφέρει να στέκεται για λίγο όρθια.

Η Κατερίνα Βρανά αποκάλυψε το... όνειρό της για το 2023 στην εκπομπή Dot

Η Κατερίνα Βρανά αποκάλυψε το... όνειρό της για το 2023

Στην ερώτηση της Νάντιας Κοντογέωργη τι περιμένει από το 2023, η stand up comedian απάντησε με χιούμορ ότι θα ήθελε να κάνει σόου στο Netflix, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο και σε άλλους ανθρώπους με αναπηρία.

Κατερίνα Βρανά: «Στα όνειρά μου όχι μόνο περπατάω, τρέχω!»

Η Κατερίνα Βρανά με τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη στο πλατό της εκπομπής Dot

Η Κατερίνα Βρανά με τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Κοντογεώργη

Κατερίνα Βρανά: Είμαι ανάπηρη, γιατί να μην το πω;

«Θέλω η νέα χρονιά να μου φέρει solo show στο Netflix. Πάω ευρωπαϊκή περιοδεία και θα ήθελα πολύ να μπει στο Netflix αυτό. Φοβάμαι πολύ να το πω για να μην το γκαντεμιάσω. Όχι μόνο επαγγελματικά που θα ανοίξει πόρτες, αλλά μια γυναίκα με αναπηρία που δεν είναι από τις κλασικές χώρες, ανοίγει έναν δρόμο. Μέσα από το stand up μπόρεσα να κάνω ακριβώς αυτό που θέλω, αυξήθηκε η ορατότητα μου με αποτέλεσμα να μου δίνουν περισσότερες δουλειές, εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top