Κουτροκόη για ΣΚΑΪ: Δε μου φέρθηκαν έντιμα. Δε με στήριξαν οι συνεργάτες

Τα «βέλη» της δημοσιογράφου μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Οι δηλώσεις της Ντόρας Κουτροκόη στο Happy Day μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Παρελθόν από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ αποτελεί η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία, δεν εμφανίστηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου μετά την ξαφνική αποχώρηση που έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου.

Τέλος η Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ -Τι είπαν Οικονόμου-Παυλόπουλος στην εκπομπή;

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα» είπαν στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος και πρόσθεσαν: «Η συνάδελφος Ντόρα Κουτροκόη δε θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Την ευχαριστούμε για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για τα σχέδιά της. Η φιλία δεν τελειώνει».

Μετά το «ξαφνικό διαζύγιο», η δημοσιογράφος «έσπασε» τη σιωπή της τονίζοντας πως το έμαθε τελευταία στιγμή, δίχως να της έχουν πει τι ακριβώς συνέβη.

Τέλος η Ντόρα Κουτροκόη από το πρωινό - Ξαφνική αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Ντόρα Κουτροκόη: Η πρώτη αντίδραση μετά την ξαφνική αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Η Ντόρα Κουτροκόη με τους δύο συμπαρουσιαστές, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο

Η Ντόρα Κουτροκόη με τους δύο συμπαρουσιαστές, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο

«Μου ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε η αλήθεια είναι γιατί τους 2-3 μήνες συνεργασίας μας δεν υπήρχαν ζητήματα. Στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή από τις πρώτες κιόλας δύο ημέρες μου ανακοινώθηκε ότι δε θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Κάτι που επίσης με ξάφνιασε, ωστόσο ήταν μια απόφαση του σταθμού που ακολούθησα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι σταματάω. Δεν έχω πάρει σαφή απόφαση από τη διοίκηση για ποιον λόγο αποχωρώ από την εκπομπή. Δε μας βγήκε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη για την εκπομπή, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχε πετύχει τους στόχους της. Δεν υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς μεταξύ παρουσιαστών, της αρχισυνταξίας και της διοίκησης. Απευθείας πήγαμε στο ψητό», ανέφερε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη στο Happy Day.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Koutrokoi (@dorakoi)

Η δημοσιογράφος υπογράμμισε πως η σχέση με τον συμπαρουσιάστες παραμένουν άριστες, αλλά ξαφνιάστηκε που δεν τη στήριξαν. Μάλιστα, πέταξε τα «βέλη» της στους ιθύνοντες του καναλιού λέγοντας πως η στάση τους δεν ήταν έντιμη. «Η σχέση μου με τους παρουσιαστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Ξαφνιάστηκα που δε με στήριξαν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, θεωρώ ότι αυτό δεν τιμά ούτε εκείνους. Το απόγευμα της Πέμπτης μου ανακοινώθηκε ότι δε θα είμαι στην εκπομπή σήμερα. Δε θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, η στάση δεν ήταν έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετήσω τους φίλους της εκπομπής μέσω του Happy Day, γιατί μέσω του ΣΚΑΪ δε θα τα καταφέρω. Δε θα αποδεχτώ άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top