Δροσάκη για Φιλιππίδη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο»

Όσα είπε η ηθοποιός για την υπόθεση και την κατάθεση της Δανδουλάκη

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής (27/11) η Λένα Δροσάκη

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την πολύκροτη δίκη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αποκάλυψε τα συναισθήματά της μετά από όλα όσα έχει περάσει.

Ξέσπασμα Φιλιππίδη: Κινήθηκε προς τη Δροσάκη και τον συγκράτησε η Νίνου

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω και να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει. Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα».

Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο»

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη σχολίασε και τα όσα κατέθεσε πρόσφατα για εκείνη και τον Πέτρο Φιλιππίδη η Κάτια Δανδουλάκη, τονίζοντας πως είναι ένα από τα πρόσωπα που με τη στάση της θα βοηθήσει να φανερωθεί η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Έβλεπα τη Δροσάκη κλαμένη» - Η κατάθεση της Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη

«Έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα θα μετακινηθούν σε μία άλλη τροχιά, προς το φως, προς τη δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση και η κυρία Δανδουλάκη είναι μία από αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά, γιατί πήρε θέση και σε όλη της τη ζωή έχει αποδείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι», ανέφερε η ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top