Ξέσπασμα Φιλιππίδη: Κινήθηκε προς τη Δροσάκη και τον συγκράτησε η Νίνου

«Δεν έχω μιλήσει δύο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου», είπε

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένταση επικράτησε και σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν κατέθετε η Λένα Δροσάκη

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού, έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια και ξέσπασε εναντίον των γυναικών που τον κατηγορούν. 

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δροσάκη Μπουρδούμης

Το ξέσπασμα του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε η κατάθεση της Λένας Δροσάκη στο δικαστήριο - Eurokinissi

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σηκωθεί από το εδώλιο και κινήθηκε προς το πλευρό της Λένας Δροσάκη, την ώρα που εκείνη κατέθετε. 

Αφορμή της έντασης ήταν μια ερώτηση προς τη Λένα Δροσάκη σχετικά με το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη. Η ηθοποιός απάντησε ότι είχε ακούσει για μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως ότι δε μιλά για βιασμό και ότι δεν μπορεί να πει το όνομα της κοπέλας. 

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν και σήμερα στη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - Eurokinissi

Τότε ο πρόεδρος του δικαστηρίου της εξήγησε ότι νομικά δεν μπορεί να λέει κάτι τέτοιο, καθώς αν γνωρίζει κάτι πρέπει να πει και ονόματα, αλλιώς πρέπει να πει ότι δε γνωρίζει. 

Η Λένα Δροσάκη ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενη ότι δεν το γνώριζε, και τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης πετάχτηκε όρθιος κι άρχισε να φωνάζει:

«Συγγνώμη; Συγγνώμη;», με την Ελπίδα Νίνου να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να τον τραβά για να κάτσει στη καρέκλα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top