Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη συνάντηση 26 χρόνια μετά

Η αμηχανία στα πρώτα λεπτά της τηλεοπτικής τους συνεύρεσης

Δείτε τα πρώτα λεπτά από τη συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά

Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, το μεσημέρι της Παρασκευής η Ρούλα Κορομηλά συνάντηση την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες, στον τηλεοπτικό αέρα του Mega, κάθισαν στον ίδιο καναπέ, με το ίδιο άγχος και τα πρώτα αμήχανα χαμόγελα.

«Είχες ποτέ αυλή;»: Όσα είπαν Κορομηλά & Μενεγάκη για την κόντρα τους

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λέμε ένα τέταρτο τώρα οι δυο μας, με τις αγωνίες μας, με τη χαρά μας και με τα άγχη μας», είπε αρχικά η Ελένη. «Πες μου ότι έχει άγχος αυτή τη στιγμή όπως κι εγώ», ρώτησε η Ρούλα.

Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Και οι δύο παρουσιάστριες δεν έκρυψαν την αγωνία τους

Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Και οι δύο παρουσιάστριες δεν έκρυψαν την αγωνία τους

«Έχω ξυπνήσει μαύρη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη κι η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε από την πλευρά της: «Βλέπω ότι έχουμε πολλά κοινά. Χθες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ».

Μελέτη για Μενεγάκη: «Μου έλεγαν από τον ΑΝΤ1 αν τη δω, να μην της μιλήσω»

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πώς κατάφερε τόσα χρόνια να ξεχωρίζσει, αφού ήταν η πρώτη διδάξασα στην ιδιωτική τηλεόραση. «Η διάρκεια είναι το σημαντικό. Μπήκες κι εσύ μέσα, άρπαξες -ας μου επιτραπεί το ρήμα- τα θετικά στοιχεία που έβλεπες, τα ακολούθησες, έβαλες τη δική σου προσωπικότητα και να ‘σαι τώρα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Βέβαια είσαι στην ίδια ώρα. Και το μεσημέρι και το πρωί», επεσήμανε η Ρούλα στην Ελένη στα πρώτα λεπτά της συζήτησής τους και στη συνέχεια τη ρώτησε για ποιον λόγο δεν πάει στη βραδινή ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη εμπνεύστηκε από την πορεία της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη εμπνεύστηκε από την πορεία της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε τότε: «Πριν από 10-12 χρόνια, όταν μου ζητήθηκε να αλλάξω ζώνη και ναι το έκανα, είπα ότι δε θα ξαναγυρίσω πίσω. Αλήθεια θα απαντήσω. Πάλι παρακολουθώντας τη ζωή σου που πάλι είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. Έπρεπε να με αποδεχτούν και μέχρι να με αποδεχτούν, για να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη, γιατί δεν είχα κάποιον προσόν εμπειρίας… Βλέποντας εσένα ότι είναι δύσκολο όταν κρατάς πολλά καρπούζια -και το πρωί, και το  βράδυ, και σόου- δε θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια».

Οι δημόσιες ευχαριστίες της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη

Και συνέχισε: «Όταν αυτό το κατάλαβα γύρω στα 30 μου, είπα “εγώ τι θα αντέξω περισσότερο; Θα μου αρέσει αν δεν έχω έναν άνθρωπο κι αν δεν κάνω και παιδιά;”, οπότε είπα “κάτσε, μην αφήσεις τίποτα για αργότερα αφού το θέλεις και το έχεις ανάγκη”. Κι έτσι πέρασαν τα χρόνια. Μέχρι τα 40 έκανα αυτή τη διαδρομή, την οικογενειακή. Και πάλι ζορίστηκα. Σκέψου να είχα και βραδινά προγράμματα και να είχα και τέτοια… Άλλες αγωνίες».

Η Ρούλα μίλησε για τις συμβουλές που είχε δώσει στην Ελένη πριν βγει στο «γυαλί»

Η Ρούλα μίλησε για τις συμβουλές που είχε δώσει στην Ελένη πριν βγει στο «γυαλί»

«Υπήρχαν φορές που πιέστηκα πολύ, έλεγα μα που τη βρίσκω τη δύναμη. Εσύ πιέστηκες ποτέ; Δεν κλαίγομαι, έχω περάσει φανταστικά και έχω ευχαριστηθεί τη διαδρομή. Δεν ξέρω τι καταλαβαίνει ο κόσμος όταν μας βλέπει σε ένα λαμπερό περιβάλλον» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top