«Είχες ποτέ αυλή;»: Όσα είπαν Κορομηλά & Μενεγάκη για την κόντρα τους

Τελικά η... έχθρα τους ισχύει;

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ελένη

Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν τηλεοπτικά μετά από 26 χρόνια. Οι δύο παρουσιάστριες απάντησαν, μεταξύ άλλων, για τη φημολογούμενη κόντρα τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη συνάντηση 26 χρόνια μετά

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δε μου αρέσει καθόλου! Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό Καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα» είπε αρχικά η Ρούλα στην Ελένη.

Στη συνέχεια η Ελένη είπε: «Άκουσα που είπαν κάνα δυο φορές “αυτές γιατί δε βρέθηκαν ποτέ;”, κι ομολογώ ότι κι εγώ σκέφτηκα ότι εγώ ποτέ δεν έχω μαλώσει με τη Ρούλα, δεν έχουμε πέσει πάνω σε μία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Δεν έχουμε πέσει η μία με την άλλη σε μία εκπομπή», με τη Ρούλα να προσθέτει: «Νομίζω ότι ήταν οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν είχα καθόλου χρόνο κι εσύ έκανες αυτό που έκανες και δεν ένιωσε καμιά μας την ανάγκη…».

Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Τελικά δεν είχαν πάθει... Βίσση - Βανδή!

Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Τελικά δεν είχαν πάθει... Βίσση - Βανδή!

«Σκέφτηκα γιατί το συντηρούν αυτό, αφού δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε; Βρε μήπως έτσι σκέφτεται η Ρούλα για μένα; Μπορεί και να μου πέρασε από το μυαλό» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας ως παράδειγμα την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δημόσιες ευχαριστίες της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε και στις διάφορες... αυλές!

Η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε και στις διάφορες... αυλές!

Λίγο αργότερα η Κορομηλά ρώτησε τη Μενεγάκη: «Έχεις αυλή; Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι δίπλα μας. Θα το συνάντησες κι εσύ αυτό. Κάποια στιγμή βλέποντας κάποια δημοσιεύματα, κι έλεγα πώς γίνεται να βγαίνει αυτό στον Τύπο, τελικά ανακάλυψα ότι κάποιοι από τους 5 έκαναν τις διαρροές. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε υποπτευθεί. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί. Κόβωντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top