Γ. Τσορτέκης: Στο Maestro έμεινε κάτω από το νερό για πάνω από 40 λεπτά

Η συγκλονιστική σκηνή του ηθοποιού στη σειρά του Χ. Παπακαλιάτη

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Τσορτέκη στο Mega Καλημέρα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συνεργάτες του δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα και βίντεο από τα γυρίσματα του «Maestro» Instagram δημιουργώντας έτσι μία «συνέχεια» της σειράς στα social media αλλά και μεγαλύτερο engagement με τους τηλεθεατές.

«Ο ρόλος μου στο Maestro, μού προκάλεσε σωματικά συμπτώματα»

Αυτή τη φορά είδαμε πώς γυρίστηκε η συγκλονιστική σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη του οποίου το πτώμα, στον ρόλο του ως «Χαράλαμπος», πετιέται στη θάλασσα.

«Maestro»: Η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix!

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάλιστα σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης ότι ο ηθοποιός έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερο από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

«Γυρίσματα με κρύο.. Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς» ήταν  το caption της ανάρτησης για τα γυρίσματα της συγκλονιστικής σκηνής.

Maestro: Ο ρόλος του Γιάννη Τσορτέκη ως «Χαράλαμπος»

maestro

Ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται τον Χαράλαμπο, σύζυγο της Μαρίας και πατέρα του Σπύρου. Είναι ένας άνθρωπος απαίδευτος και πολύ σκληρός, ο οποίος γίνεται βίαιος και κακοποιητικός με τη γυναίκα του και τον γιο του όταν πίνει. Ο Χαράλαμπος είναι το είδος ανθρώπου που μπορεί να φτάσει στα άκρα καθώς πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος επιβολής είναι η βία. Δεν του αρέσει η μουσική και δε θέλει ο γιος του και η γυναίκα του να έχουν καμία σχέση με το φεστιβάλ και τον Ορέστη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top