«Maestro»: Η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix!

Πότε ξεκινάει σε Ελλάδα και Κύπρο

Δείτε τι είχε πει στην εκπομπή Breakfast@star ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η δημοφιλής σειρά του MEGA, «Maestro», σημειώνει τεράστια επιτυχία και πλέον θα προβάλλεται και στην πλατφόρμα του Netflix, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που αγοράζει το Netflix!

Η σειρά που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αγκαλιαστεί ένθερμα από το κοινό, και τα νούμερα τηλεθέασης σε εβδομαδιαία βάση είναι άκρως εντυπωισακά, με το κοινό να την καθιστά viral και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Tο Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”».  

Πρόκειται για μια σειρά από εννέα επεισόδια, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα, και αφορά ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών, με εκρηκτική έκβαση.

Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος.

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top