«Ο ρόλος μου στο Maestro, μού προκάλεσε σωματικά συμπτώματα»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τα γυρίσματα των δύσκολων σκηνών βίας

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Τον βλέπουμε φέτος σε δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, αλλά και το Αυτή η νύχτα μένει στον Alpha.

Όταν δεν υποδύεται τον σατράπη σύζυγο στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είναι ο γλεντζές αδερφός του δημάρχου στο Αυτή η νύχτα μένει

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσορτέκη που υποδύεται τον βίαιο σύζυγο της Μαρίας Καβογιάννη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έχει καταφέρει να συγκλονίσει με την ερμηνεία του, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα κι αποκάλυψε πως όταν διάβασε για πρώτη φορά τον ρόλο του, δεν ήθελε να τον αναλάβει καθώς ταράχτηκε αρκετά κι απέκτησε σωματικά προβλήματα.

«Maestro»: Η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix!

«Εισπράττουμε την ανταπόκριση του κόσμου ως προς τον Maestro, γιατί δεν το κρύβω ότι η αγωνία που εισπράττω είναι μεγάλη σε σχέση με τον ρόλο μου. Όταν διάβασα το σενάριο του Χριστόφορου, βρέθηκα αντιμέτωπος με κάτι το οποίο μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα. Ταράχτηκα τόσο πολύ που είπα στον Χριστόφορο ότι δεν μπορώ να το κάνω. Ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω.

Άρχισα να σκέφτομαι δικαιολογίες που θα μπορούσα να πω για να μην το κάνω. Μου είπε ότι θέλει εμένα… Οι άνθρωποι αγανακτούν στην κυριολεξία. Νομίζω ότι αν δεν ήταν τόσο ωμό, σκληρό κι άγριο αυτό το θέαμα με αυτόν τον άνθρωπο, νομίζω ότι δε θα απασχολούσε τη κοινωνία.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηλικία, η ζωή στο Παρίσι και το Instagram της

Όλη αυτή η ιστορία είναι μια βία αυτής της οικογένειας αι αυτού του ανθρώπου. Δεν μπορώ να πω λοιπόν πως ήταν μονάχα αυτές οι σκηνές. Είναι ακραία ενδοοικογενειακή βία κι η κάθε σκηνή είχε έναν πολύ σοβαρό βαθμό δυσκολίας ψυχολογικής για να μπορέσει να βγει αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Μικρός αλλά άκρως σημαντικός ο ρόλος του Γιάννη Τσορτέκη στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μικρός αλλά άκρως σημαντικός ο ρόλος του Γιάννη Τσορτέκη στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός είπε, «Όταν είδα τον εαυτό μου σε αυτή τη σκηνή τρόμαξα. Δε με είδα ποτέ στο γύρισμα γιατί αν το έκανα, δεν ξέρω τι εικόνα θα είχα. Βλέποντας αυτό το επεισόδιο ήταν κάτι με το οποίο πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Στεναχωρήθηκα με αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν μπορώ να με δω στιγμή μέσα σε αυτόν τον άνθρωπο. Έβλεπα αυτόν και κάπως με γαλήνευε αυτό, γιατί δεν έβλεπα εμένα.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Ήταν πάρα πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσουμε αυτή τη σκηνή. Κι εγώ δεν το χα ξανακάνει ποτέ κι εκείνοι δεν το είχαν υποστεί ξανά. Όταν γινόντουσαν αυτές οι σκηνές υπήρχε μια νεκρική σιγή, η οποία είχε να κάνει με την αποστροφή αυτού του οποίου ήταν μάρτυρες εκείνη τη στιγμή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top