«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Έχουν κάνει μαζί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πέμης Ζούνη στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Είναι πολύ ταλαντούχα με τεράστια πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, ωστόσο την έχουμε ταυτίστει αρκετά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αφού πρωταγωνίστησε στις σειρές του Κλείσε τα μάτια και Δυο μέρες μόνο

Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη φτάσαμε στο peak»

Ο λόγος για την Πέμη Ζούνη που έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα Δε Γίνεται. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η Πέμη Ζούνη έχει επικεντρωθεί στην καθημερινή σειρά όπου πρωταγωνιστεί

Η Πέμη Ζούνη έχει επικεντρωθεί στην καθημερινή σειρά όπου πρωταγωνιστεί

«Ο Έρωτας Φυγάς είναι μια παραγωγή που την πολεμάμε με νύχια και με δόντια γιατί κανονικά η συγκεκριμένη ιστορία δεν είναι για καθημερινό, αλλά προσπαθούμε και κάνουμε πάντοτε το καλύτερο…», είπε αρχικά.

Πέμη Ζούνη & Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Μικρό Παλλάς το 2015

Πέμη Ζούνη & Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Μικρό Παλλάς το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σοκάρει η Πέμη Ζούνη: «Μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, καθώς μαζί φτιάξαμε κάτι που είχε τέτοια επίδραση στο κοινό. Χαρακτήρισε μια εποχή ολόκληρη, κράτησε και τρεις σεζόν. Κάθε φορά ήταν σαν να γυρίζαμε ταινία, περνούσαμε υπέροχα κι όλες αυτές οι στιγμές μου έχουν μείνει αξέχαστες. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει το νέο σίριάλ του, το Maestro και θα το παρακολουθήσω με πάρα πολύ αγάπη…», αποκάλυψε για τον καλό της φίλο η Πέμη Ζούνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top