Σοκάρει η Πέμη Ζούνη: «Μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

Όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός που… ξεχνάει!

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης από την εκπομπή Breakfast@Star

Για χρόνια πρωταγωνιστούσε σε μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, με τη φωνή της να είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές, αφού ακούγεται σε δεκάδες διαφημιστικές καμπάνιες. 

Πέμη Ζούνη: «Λύγισε» μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Ο λόγος για την Πέμη Ζούνη που μίλησε για όλα στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος στην ΕΡΤ1. 

Πέμη Ζούνη

Ιδιαίτερα εξομολογητική ήταν η Πέμη Ζούνη στη συνέντευξή της

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περιπέτεια που είχε πριν λίγα χρόνια με την παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου. «Ήταν άθλιο. Αν δεν είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους κι αν δεν είχα τη συνήθεια να μη με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα, μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δε θα ξεπεράσω ποτέ. Το τραύμα που δε θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησα, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι κι από αυτά που συνέβησαν», εξομολογήθηκε.

Πέμη Ζούνη: Το άγνωστο περιστατικό «κόντρας» με τον Κώστα Καρρά

Πέμη Ζούνη Αυτός και ο άλλος

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Πέμη Ζούνη αποκάλυψε ότι είναι πολύ… ξεχασιάρα, αφού δε θυμάται πολύ πράγματα, ενώ δεν έχει δει τις δικές της σειρές ποτέ. «Έχω πει μετά από χρόνια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, γιατί ξεχνάω κιόλας: "Mωρέ Χριστόφορε θυμάμαι μια κηδεια που είχαμε κάνει, ένα πολύ ωραίο γύρισμα.... Ποιος πέθαινε;". "Είσαι τρελή" μου λέει, "Εγώ δεν πέθαινα!"», είπε με χιούμορ η ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top