Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη φτάσαμε στο peak»

Δε με πήρε ο Παπακαλιάτης για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε;

Φέτος, η Πέμη Ζούνη κλείνει 40 χρόνια στην ηθοποιία. Η ταλαντούχα ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για ποιο λόγο απουσίαζε 15 χρόνια από τις τηλεοπτικές σειρές, αλλά και τη θέση που έχει πλέον ο έρωτας στη ζωή της.


Για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: «Δε με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα από μαμά του και φτάσαμε να είμαστε ερωτικό ζευγάρι. Μου λείπουν πάρα πολύ οι συνθήκες εργασίας μαζί του. Δεν μπορούν να γίνουν όλες οι παραγωγές έτσι, γι αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές».

«Δεν είναι πάρα πολλά τα σίριαλ που έχω παίξει. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές», δήλωσε και μίλησε για τις στιγμές που έχει χάσει: «Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά», πρόσθεσε  η ίδια.

Πέμη Ζούνη


Για την καραντίνα: «Πέρασα υπέροχα, έζησα το σπίτι, είχα χρόνια να το ζήσω. Άρχισα να μαγειρεύω. Έμεινα με την κόρη μου πολύ καιρό επειδή δούλευε από το σπίτι».

Πέμη Ζούνη: «Η περιπέτεια της κόρης μου ήταν από τις δυνατές εμπειρίες»

Από το «Κλείσε τα μάτια» ως τις «8 Λέξεις» έκανε 15 χρόνια αποχή από την τηλεόραση. «Έκλεισα να παίξω σε μια καινούρια σειρά του OPEN που θα λέγεται “Έρωτας Φυγάς”», ανέφερε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της: «Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, ήταν μια πηγή έμπνευσης. Όταν είσαι νέος και ερωτεύεσαι ξεχνάς ό,τι ξέρεις για τον εαυτό σου. Όταν είσαι μεγάλος το ξέρεις μετά το έργο. Ξέρω τον κύκλο, είναι σχεδόν κοινότοπος. Έχω μια ατάκα που τη ζούσα και την έλεγα στο θέατρο. “Τι ωραία που είναι όλα πριν να συμβούν”, αυτή η ατάκα με χαρακτηρίζει. Η αρχή του παιχνιδιού είναι όλη η ιστορία. Η αγάπη είναι κάτι σπουδαίο, ο έρωτας είναι κάτι τρελό, είναι εκτός λογικής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top