Πέμη Ζούνη: «Η περιπέτεια της κόρης μου ήταν από τις δυνατές εμπειρίες»

Όλα όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την κόρη της Ελεωνόρα

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πέμης Ζούνη

Μια εξομολόγηση καρδιάς για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου, η οποία διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα, έκανε η Πέμη Ζούνη.

Πέμη Ζούνη: «Λύγισε» μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Η Πέμυ Ζούνη έχει μια τεράστια καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση

Η Πέμυ Ζούνη έχει μια τεράστια καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση

«Η περιπέτεια της κόρης μου ήταν περίεργη. Από τις πολύ δυνατές εμπειρίες που δεν μπορείς ακριβώς να τις περιγράψεις κι ούτε χρειάζεται να τις φανταστείς αν έχεις παιδί. Μόνο που πας να το φανταστείς, κάνεις πίσω. Έγινε καταιγιστικά γρήγορα, σε χρόνο αστραπιαίο, με πολλή δύναμη από όλους και πολλή αισιοδοξία. Πέρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας έδωσε το μάθημα αλλά μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει η τρομάρα. Τότε δηλαδή που αρχίζεις να συνειδητοποιείς και να “γράφει” εσωτερικά”», αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον.

Παντρεύτηκε η κόρη της Πέμης Ζούνη - Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο

Η Πέμη Ζούνη με την κόρη της, Ελεωνόρα Σκέντζου

Η Πέμη Ζούνη με την κόρη της, Ελεωνόρα Σκέντζου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πιστεύω ότι όταν νικάς τέτοια πράγματα είναι το καλύτερο που μπορεί αν σου συμβεί στη ζωή, όταν έχει αίσιο τέλος. Πραγματικά καταλαβαίνεις με το τι πρέπει να ασχολείσαι... Ζώντας τώρα και σε μια άγρια εποχή με πολλές ασχήμιες, δυστυχία και την πιο άσχημη πλευρά του ανθρώπου να εκδηλώνεται σε επιλογές διαβολικές, επιλέγω να θυμάμαι τα καλά. Να θυμάμαι όλα όσα αξίζει να προσέχουμε γιατί δε μας μένει άλλο, σε επίπεδο καθημερινότητας, από το να ζούμε με τις ομορφιές που βρίσκουμε», συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη στη Μάριον Μιχελιδάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top