GNTM 5: «Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα»

Η ατάκα του Σοφρωνίου, τα κλάματα & η αποχώρηση της Ζωής από το πλατό

GNTM 5: Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής για τη φωτογράφιση της Ζωής

Η Ζωή στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή και περίμενε να ακούσει τα σχόλια για τη φωτογράφισή της αλά Μαρία Αντουανέτα.

GNTM 5: Τα μοντέλα που πήραν το disadvantage από Κότυ και Μαρία

GNTM 5: Ένταση και παρεξηγήσεις για τo disadvantage

Δυστυχώς για εκείνη, η φωτογραφία της δεν άρεσε στους κριτές με τη Βίκυ Καγιά να της λέει ότι περίμενε σε αυτό το concept να τα πάει εξαιρετικά μιας και θεωρούσε πως ήταν στα… μέτρα της.

GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια μετά τη φωτογράφιση!

GNTM 5: Η Ζωή πόζαρε ως Μαρία Αντουανέτα

Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε πως δεν του άρεσε το αποτέλεσμα σχολιάζοντας: «Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα».

Τάσος Σοφρωνίου

Αυτή η φράση δεν άρεσε καθόλου στη διαγωνιζόμενη, αλλά και το γεγονός ότι τα υπόλοιπα μοντέλα γέλασαν. Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε από το πλατό με τη Βίκυ Καγιά να αναρωτιέται πού είναι.

Τα κλάματα της Ζωής στο GNTM 5

Τα μοντέλα της είπαν ότι ένιωσε αδιαθεσία και βρίσκεται στα παρασκήνια. Εκεί πήγε η κριτής λέγοντάς της πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνει με τη Ζωή να της απαντά πως το καταλαβαίνει, αλλά στεναχωρήθηκε με την κριτική του Τάσου Σοφρωνίου.

Στα παρασκήνια οι κριτές μετά τα κλάματα και την αδιαθεσία της Ζωής

Στα παρασκήνια οι κριτές μετά τα κλάματα και την αδιαθεσία της Ζωής

Πριν επιστρέψουν στο πλατό ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας βρέθηκαν δίπλα της με τον Τάσο να της λέει πως θέλει να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Όταν το μοντέλο επέστρεψε στο πλατό Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας έσπευσαν να διευκρινίσουν πως δεν πρέπει να παρεξηγούνται μιας και δεν έχει να κάνει με κάποιο προσωπικό θέμα, αλλά για μια δουλειά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top