Asia Express: Αυτό το ζευγάρι κέρδισε το έπαθλο των 2.500 ευρώ

Φόρεσε για δεύτερη φορά το μενταγιόν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Φίλιππο Ιωάννου και ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια ως νικητές του πρώτου αγώνα δεν είχαν να νοιαστούν για το πού θα κοιμηθούν το βράδυ, καθώς τους φιλοξένησαν στα σπίτια τους οικογένειες ψαράδων.

Asia Express: Αποχώρηση «βόμβα» - Ποια φαβορί έμειναν εκτός;

Ο σκοπός της επίσκεψής τους όμως δεν ήταν μόνο αυτός, αλλά και να μάθουν όλα τα μυστικά της δουλειάς, ώστε να προετοιμαστούν για τη δοκιμασία που θα ακολουθούσε με έπαθλο αξίας 2.500 ευρώ.

Έχοντας λάβει τις απαραίτητες γνώσεις, τα ζευγάρια άρχισαν να συλλέγουν πέντε διαφορετικά είδη ψαριών από τη βάρκα. Μόλις τα έβγαζαν στη στεριά, τα τοποθετούσαν μέσα σε καλάθια. Στη συνέχεια έπρεπε να μαντέψουν σωστά τα ονόματα των ψαριών και να τους βάλουν το σωστο ταμπελάκι. 

Asia Express: Τα πλεονεκτήματα των νικητών της ασυλίας

Ο Γιώργος και η Κρίστη διεκδίκησαν αλλά δεν κέρδισαν το έπαθλο 

Ο Γιώργος και η Κρίστη διεκδίκησαν, αλλά δεν κέρδισαν το έπαθλο 

Πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί αποδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster, οι οποίοι φόρεσαν για δεύτερη φορά το μενταγιόν και απέσπασαν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα.

Κωνσταντίνος και Φίλιππος, οι μεγάλοι νικητές της δοκιμασίας

Κωνσταντίνος και Φίλιππος, οι μεγάλοι νικητές της δοκιμασίας

Συγκεκριμένα στον δρόμο τους προς το σημείο τερματισμού του δεύτερου αγώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να μη λάβουν μέρος σε μια ενδιάμεση αποστολή της επιλογής τους.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top