Asia Express: Ο Πολυχρονίδης αιφνιδίασε με το «καλημέρα» τα 9 ζευγάρια

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι παίκτες

Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες, ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

«Το Asia Express ξεκινά εδώ» - Οι πρώτες δηλώσεις των 9 ζευγαριών

Τα 9 ζευγάρια φωτογραφίζονται αμέριμνα στον μυθικό ναό του Ankor στην Καμπότζη και απολαμβάνουν την άφιξη τους, όταν η ξαφνική παρουσία του Πέτρου Πολυχρονίδη τους επαναφέρει στην πραγματικότητα. 

Ο παρουσιαστής τους ζήτησε πρώτα να παραδώσουν χρήματα, κινητά ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή κατείχαν με τους ίδιους να απελπίζονται και να τα αποχωρίζονται με «μισή καρδιά».

Asia Express: Οι φωνές της Χριστίνας Παππά- «Τι κάνεις ρε μάνα;»

Οι διαγωνιζόμενοι παρέδωσαν τα κινητά τους στην παραγωγή

Οι διαγωνιζόμενοι παρέδωσαν τα κινητά τους στην παραγωγή

Μετά ο Πέτρος τους μοίρασε από έναν χάρτη και το ποσό του 1€. Με αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να κανονίσουν φαγητό και διαμονή.

Στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι επιβιβάστηκαν στα όχηματά τους, όπου εκεί τους περίμενε μια έκπληξη. Τους ζητήθηκε λοιπόν να λύσουν έναν γρίφο, προκειμένου να ξεκλειδώσουν το κουτί που είχε μέσα τον χάρτη που θα τους οδηγούσε στις τσάντες τους.

Συγκεκριμένα να βρουν σε ποιο έτος βρίσκονται στην Καμπότζη, όπου χρησιμοποιούν το βουδιστικό ημερολόγιο, εκτελώντας μια απλή μαθηματική πράξη που δεν ήταν άλλη από την πρόσθεση. Ο κωδικός για να ανοίξει το σεντούκι ήταν η χρονολογία 2564. 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του Asia Express

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top