Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ποιο πρόσωπο διεκδικούν και οι δύο;

Η ανατροπή που ετοιμάζεται να κάνει ο ANT1

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διακοπές, όμως, σύντομα πρόκειται να επιστρέψουν στη βάση τους και να συνεχίσουν την προετοιμασία των εκπομπών τους εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η οποία ξεκινά σε λίγες μόλις εβδομάδες.

H «αντεπίθεση» της Φαίης Σκορδά και το «στρατόπεδο» του Γιώργου Λιάγκα

Οι δύο πρώην σύζυγοι και επί χρόνια συνεργάτες ετοιμάζονται να βρεθούν «απέναντι» τηλεοπτικά, με τη Φαίη Σκορδά να αφήνει τον ANT1 και τον Γιώργο Λιάγκα και να κάνει νέο ξεκίνημα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπορεί τα ονόματα των συνεργατών τους να μην έχουν γίνει ακόμα επισήμως γνωστά, όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που διεκδικούν και οι δύο. Μάλιστα, είχαν συνεργαστεί από κοινού με επιτυχία μαζί του στο παρελθόν.

 

 

Και αυτό δεν είναι άλλο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life,  η γνωστή μαγείρισσα φερόταν σχεδόν να έχει κλείσει για το πρωινό του ΣΚΑΙ ωστόσο τελευταία στιγμή έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Ο ΑΝΤ1 διεκδίκησε ξανά την μαγείρισσα που οι γυναίκες αγαπούν πολύ και όλα δείχνουν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real Life, ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική υπογραφή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top