H «αντεπίθεση» της Φαίης Σκορδά και το «στρατόπεδο» του Γιώργου Λιάγκα

Θα «παίζουν» την ίδια ώρα οι πρώην σύζυγοι και συνεργάτες

Δείτε όσα είπε η Φαίη Σκορδά αποχωρώντας από το Πρωινό και τον ΑΝΤ1

Ήταν εκείνη που μετά την τηλεοπτική... ήττα που υπέστη με το ατυχές σχόλιο για τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ, του έδωσε χείρα βοηθείας κι έτσι είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα μετά τον ΣΚΑΪ να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Είναι κι επίσημα στον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση

Σχεδόν δυο χρόνια μετά και τα πράγματα αντιστρέφονται. Η παρουσιάστρια «μεταβαίνει» στο κανάλι του Φαλήρου κι ο δημοσιογράφος παραμένει στη θέση του με λαμπερή συμπαρουσιάστρια και θεματολογία -κυρίως- γύρω από την επικαιρότητα. Πριν από τη... σύγκρουση που θα φέρει η περίπου ίδια ώρα προβολής (10:00 με 13:00), ήδη έχουν αρχίσει οι κόντρες όσον αφορά στα πρόσωπα που θα τις στελεχώσουν

 Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας... μονιασμένοι την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022

 Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας... μονιασμένοι την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022

Φαίη Σκορδά: Νέα στέγη, παλιοί συνεργάτες

Πριν από περίπου μια εβδομάδα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε κι επίσημα τη μεταγραφή της Σκορδά στο δυναμικό του, με τη φημολογία γύρω από την εκπομπή της να παίρνει φωτιά. Η Φαίη βρίσκεται σε καθημερινή στενή επικοινωνία με την αρχισυντάκτρια της νέας της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου αλλά και στελέχη του ΣΚΑΪ. Θυμίζουμε ότι η έμπειρη δημοσιογράφος υπήρξε στενή φιλή του Γιώργου Λιάγκα από την εποχή που και οι δύο εργάζονταν στο Star.

Παρά τις προσπάθειες, η εκπομπή που κατά πάσα πιθανότατα θα έχει το μικρό όνομα της παρουσιάστριας στον τίτλο της (αλά Ελένη Μενεγάκη) έχει αρκετές... εκρεμμότητες. Πρώτη και σημαντικότερη ο άντρας πανελίστας που θα την πλαισιώνει, καθώς αυτοί που δέχθηκαν μέχρι στιγμής προτάσεις, όπως ο Άρης Καβατζίκης κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. επέλεξαν να μη μετακινηθούν.

Από τα ονόματα που «παίζουν» πολύ είναι του ραδιοφωνικού παραγωγού Παναγή Τζωρτζάτου, που συμμετείχε παλιότερα στο Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Σίγουρη είναι η παρουσία της τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλη αλλά και της δημοσιογράφου Μάρτζυς Λαζάρου, που βλέπαμε με την Ιωάννα Μαλέσκου στο Love It.  Πολύ κοντά για να βρεθεί στην εκπομπή της Φαίης είναι και η Έλενα Χριστοπούλου. Στο κομμάτι της μαγειρικής πιθανή θεωρείται η παρουσία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Τα «σιγουράκια», οι σταθερές αξίες και οι «μετέωρες» παρουσιάστριες

Ο στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, που επίσης αποχώρησε από το Πρωινό, δε θα έχει μόνο την επιμέλεια των βίντεο της εκπομπής, αλλά θα σχολιάζει «ζωντανά» τα νέα της σόουμπιζ.

Όλη η ομάδα του Πρωινού όπως ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021

Όλη η ομάδα του Πρωινού όπως ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021

«Στρατόπεδο» Γιώργου Λιάγκα

Την ίδια ώρα «απέναντι» της θα παίζει ο πρώην σύζυγος και συνεργάτης της Γιώργος Λιάγκας. Στο νέο, ανανεωμένο Πρωινό που σύμφωνα με τις φήμες θα είναι πιο... ενημερωτικό, θα ενταχθεί και η Δούκισσα Νομικού για το πιο γυναικείο-εμπορικό κομμάτι της εκπομπής.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα

Η Δούκισσα θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται, όπως και πέρυσι οι δημοσιογράφοι Τάσος Τεργιάκης και Φωτεινή Πετρογιάννη με νέα προσθήκη την Άρια Καλύβα για τα θέματα της επικαιρότητας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top