Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι για δύο χρόνια

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Το απόγευμα της Δευτέρας το κανάλι με ένα δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι «με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σκορδά: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο.

Από την άλλη πλευρά η Φαίη Σκορδά έλυσε τη συνεργασία της με τον σταθμό μετά από 9 χρόνια συνεργασίας.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη Σκορδά φεύγει. Ο Γιώργος Λιάγκας μένει»

«Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Φαίη πάνω απ’ όλα, να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 και κυρίως τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτήν την εκπομπή. Πραγματικά, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και αυτή η εκπομπή φέτος ήταν μια πετυχημένη εκπομπή και γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε και τους τηλεθεατές που πραγματικά μας στήριξαν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία φετινή εκπομπή του Πρωινού.
Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top