Τα «σιγουράκια», οι σταθερές αξίες και οι «μετέωρες» παρουσιάστριες

Τα τηλεοπτικά συμβόλαια που έχουν «κλείσει» για την επόμενη σεζόν

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο star.gr στο «κλείσιμο» της τηλεοπτικής σεζόν

Αυτή είναι σίγουρα η αγαπημένη εποχή για όσους τους εξιτάρουν οι τηλεοπτικές μεταγραφές, αλλά και το μέλλον των παρουσιαστών που αγαπούν… ή αγαπούν να μισούν!

Οι πρώτες υπογραφές έχουν πέσει, μπόλικα δελτία Τύπου έχουν αποσταλεί και οι τηλεαστέρες κάνουν screen tests για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που -και φέτος- αναμένεται να αρχίσει νωρίς. Συγκεκριμένα από τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε «αντίο» στους τηλεθεατές

Σταθερά… Αλήθειες με τη Ζήνα!

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναδείχθηκε στη μεγάλη νικήτρια της μεσημεριανής ζώνης με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναδείχθηκε στη μεγάλη νικήτρια της μεσημεριανής ζώνης με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Το πρόσωπο που έκλεισε με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν δεν ήταν άλλο από τη Ζήνα Κουτσελίνη, που πρώτη ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Star για έναν ακόμα χρόνο. Έτσι, θα συνεχίζει για όγδοη χρονιά να μεταφέρει τις δικές της αλήθειες με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. «Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού αλλά και την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης», ανέφερε το δελτίο Τύπου του καναλιού.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη Σκορδά φεύγει. Ο Γιώργος Λιάγκας μένει»

Η Φαίη φεύγει, ο Γιώργος μένει

Ο Γιώργος Λιάγκας αφήνει το... entertainment για το infotainment!

Ο Γιώργος Λιάγκας αφήνει το... entertainment για το infotainment!

Κι ενώ δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για την ένταξη της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του, λίγες ώρες μετά τη λήξη του τελευταίου Πρωινού, ο ΑΝΤ1 φρόντισε να μας ενημερώσει ότι έληξε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια ευχαριστώντας τη για την προσφορά της. Τρεις ημέρες μετά, με ιδιαίτερη χαρά, το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει.

Της ενημέρωσης

Η Ίνα Ταράντου μεταφέρει το concept της εκπομπής από την ΕΡΤ στο OPEN

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα, εδώ κι εβδομάδας φημολογείται ότι η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Από τον ΣΚΑΪ πάλι, ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης θα βρεθεί στο OPEN, αναλαμβάνοντας τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα Δελτία Ειδήσεων του σαββατοκύριακου. Στο OPEN από την ΕΡΤ πηγαίνει και η Ίνα Ταράντου, που θα παρουσιάσει αντίστοιχη εκπομπή με το Η Ζωή Αλλιώς.

Πουρνό-πουρνό

Η δοκιμή της Μπέττυς Μαγγίρα στην πρωινή ζώνη πέτυχε!

Η δοκιμή της Μπέττυς Μαγγίρα στην πρωινή ζώνη πέτυχε!

Το συμβόλαιό της για μια ακόμα σεζόν ανανέωσε και η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού το OPEN είναι αρκετά ικανοποιημένη από την απόδοση της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;. Σταθερές στις θέσεις τους παραμένουν η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day. Σταθερή κάθε σαββατοκύριακο και η Ναταλία Γερμανού με το Καλύτερα Δε Γίνεται, αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με το Mega Καλημέρα, στο μεγάλο κανάλι. Καμία αλλαγή δεν προβλέπεται και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που είχε μια αρκετά ικανοποιητική πορεία στην πρώτη της σεζόν στο Mega.

«Ο κύκλος έκλεισε»: Έτσι αποχαιρέτησε η Ιωάννα Μαλέσκου τους τηλεθεατές

Οι… μετέωρες 

H Ιωάννα Μαλέσκου έφυγε από τον ΣΚΑΪ με άγνωστο προορισμό...

H Ιωάννα Μαλέσκου έφυγε από τον ΣΚΑΪ με άγνωστο προορισμό...

Μεγάλο ερωτηματικό καλύπτει το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου, που ενώ αποχαιρέτησε μια για πάντα τον κανάλι του Φαλήρου κι ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τηλεοπτικό δίκτυο που θα τη φιλοξενήσει. Αβέβαιο είναι και το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου, που «κόβεται» από τα ΣΚ του Mega, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το πόστο που θα έχει η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. 

Φινάλε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

Σταθερές αξίες

Η Ζέτα Μακρυπούλια... πετάει με την τηλεθέαση που κάνει το Rouk Zouk!

Η Ζέτα Μακρυπούλια... πετάει με την τηλεθέαση που κάνει το Rouk Zouk!

Σταθερή αξία και την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά αποτελεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που συνεχίζει με το The 2Night Show αλλά και τον Εκατομμυριούχο. Με το Καλό Μεσημεράκι και κατά πάσα πιθανότητα καινούργια ώρα μετάδοσης θα επιστρέψει τέλος Σεπτεμβρίου ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει με το The Chase στο Mega. Με Rouk Zouk θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top