Καραβάτου: Οι ανησυχίες για τα παιδιά της μετά το διαζύγιο από τον Κατσούλη

Όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στις «Τι λες τωρα»

Το περασμένο καλοκαίρι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους, τονίζοντας πως απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους, Αέλια και Αρίωνας.

Κρατερός Κατσούλης: Η περιπέτεια υγείας και το διαζύγιο από την Καραβάτου

Το μεσημέρι της Κυριακής (13/02), η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον ηθοποιό με αφορμή τη συνέντευξη του Στέλιου Διονυσίου, ο οποίος μίλησε για την πρώην σύζυγό του και το μεγάλωμα των παιδιών τους, αλλά και το άγχος που είχε πριν γνωρίσει τον σύντροφο της μητέρας των παιδιών του.

Κατσούλης: Αποκαλύπτει αν είναι τσακωμένοι με την Καραβάτου

Καραβάτου - Κατσούλης

Τότε η Κατερίνα μίλησε για τις αντίστοιχες ανησυχίες που έχει κι εκείνη.  «Εγώ δεν μπορώ να σας μιλήσω γιατί ο δικός μου χωρισμός είναι πολύ πρόσφατος και μετρά κάποιους μήνες. Αλλά νομίζω ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει κάτι μπροστά και να προστατεύσεις τα παιδιά που εσύ έχεις πάρει την ευθύνη κι έχεις φέρει στον κόσμο» ανέφερε.

«Δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο, αυτό το σκεφτόμαστε κι εμείς οι γυναίκες συγγνώμη. Μα εγώ πως να μην το έχω σκεφτεί παιδιά; Δεν το σκέφτεσαι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα είναι μαζί με τα παιδιά σου; Τι λες τώρα; Πρέπει να είσαι μόνο μπαμπάς; Κι εμένα με αγχώνει η γυναικεία παρουσία στον χώρο που θα είναι η κόρη μου κι ο γιος μου. Τι σημασία έχει; Σε παρακαλώ είναι το άλφα και το ωμέγα κι αυτό είναι άλλη μια ευθύνη που έχουμε εμείς οι γονείς και που οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την οικογένειά μας» κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top