Κατσούλης: Αποκαλύπτει αν είναι τσακωμένοι με την Καραβάτου

Πώς είναι η σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο;

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης: Η περιπέτεια υγείας και το διαζύγιο από την Καραβάτου

«Δε μας φόβισε ποτέ το ότι μας έλεγαν ότι θα είμαστε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν είσαι με τον άνθρωπό σου, 24 ώρες το 24ωρο. Όταν είσαι σε μία εκπομπή, δε σκέφτεσαι εκείνη την ώρα, αν είσαι με τη σύζυγό σου, κάνεις την εκπομπή. Μία συνθήκη που δεν είναι καλή, δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύουν περισσότερες ώρες μαζί. Μπορεί να βγει πιο γρήγορα. Λόγω ωρών, επειδή η τριβή είναι μεγαλύτερη, μπορεί να εμφανιστεί αλλά δε θα δημιουργηθεί», είπε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

Επιδημία επώνυμων διαζυγίων: Ποιοι έβαλαν «τέλος» στον γάμο τους το 2021

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός διευκρίνισε πως είναι χωρισμένοι και όχι τσακωμένοι, αλλά και πως θα μπορούσαν να κάνουν και πάλι εκπομπή μαζί.

«Δεν είμαστε τσακωμένοι, είμαστε χωρισμένοι. Έχει διαφορά. Το να είσαι χωρισμένος, και να μην είσαι τσακωμένος έχει ένα άλλο ενδιαφέρον. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό να συμβεί και το ξέρουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί αλλά να έχει ένα περιεχόμενο που θα με ενδιαφέρει κι εμένα πάρα πολύ. Και θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος λόγος, δε θα το κάνουμε δηλαδή για να δείξουμε στον κόσμο πως δεν είμαστε τσακωμένοι», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top