Κρατερός Κατσούλης: Η περιπέτεια υγείας και το διαζύγιο από την Καραβάτου

Ο ηθοποιός μίλησε από καρδιάς στον Τάσο Τρύφωνος

Βίντεο από το Happy Day

Ένα preview της νέας συνέντευξης που παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης στον Τάσο Τρύφωνος προβλήθηκε σήμερα από την «Happy Day» και σε αυτή βλέπουμε τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να αναφέρεται με λεπτομέρειες στον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ αποκάλυψε πως άλλαξε ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2018.

Καραβάτου: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο – «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

κατσουλης καραβατου

Διαζύγιο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μετά από 10 χρόνια γάμου/ Νdp

«Εμείς λέγαμε με την Κατερίνα πολλές φορές ότι πιο πολύ είμαστε μαζί στην εκπομπή τα πρωινά παρά τις υπόλοιπες ώρες και εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο γι’ αυτό και δε θα ξανακάνω πρωινό. Το ότι δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.


«Υπήρξε μια περιπέτεια υγείας τον Ιανουάριο του 2018, είναι γνωστό. Με έβαλε σε μια διαδικασία να σκεφτώ πως ό, τι είναι που θέλω να κάνω, θα πρέπει να το κάνω τώρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Να θυμίσουμε πως ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερινα Καραβάτου μοιράστηκαν 10 χρόνια κοινής ζωής και απέκτησαν δύο παιδιά τα οποία αποτελούν απόλυτη προτεραιότητά τους. Κατερίνα και Κρατερός, το πρωί της Τρίτης (17/08/21), μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους έκαναν γνωστό πως αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top