Καραβάτου: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο – «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

Τι είπε η παρουσιάστρια για τον Κρατερό Κατσούλη

Λίγες μέρες μετά την λιτή ανακοίνωση που έστειλαν στα μέσα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σχετικά με την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο, η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τον χωρισμό τους, τονίζοντας πως οι σχέσεις τους είναι καλές και θα είναι για πάντα οικογένεια.

Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: Η ανακοίνωση του ζευγαριού

«Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη».

Είμαστε μια πολύ καλή παρέα οι τρεις μας. Γνωρίζουν ότι η μαμά τους είναι πάντα εκεί, βράχος.

H παρουσιάστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της: 

«Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.
Δεν μας επηρέασαν ποτέ τα φώτα. Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας. Αυτές είναι ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί είναι μια συνθήκη που δεν γνωρίζω, είναι εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλοι τον χρόνο μας. Κάναμε, όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Καραβάτου - Κατσούλης: Ο γάμος, τα παιδιά, η συνεργασία και το διαζύγιο

Το πρώην ζευγάρι έχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ του.  Όσο για το αν συμβουλεύτηκε ειδικό σχετικά με την προσαρμογή στα νέα δεδομένα της οικογένειας:

«Θα σου πω μόνο ότι μετά την τελευταία νοσηλεία μου συμβουλεύομαι μία φορά την εβδομάδα έναν ειδικό. Χρειάστηκα βοήθεια και εξακολουθώ να την παίρνω, γιατί με έχει βοηθήσει πολύ σε όλους τους τομείς. Το έχω ανάγκη».

Διαζύγιο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μετά από 10 χρόνια γάμου/ Φωτογραφία ndp

Διαζύγιο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μετά από 10 χρόνια γάμου/ Φωτογραφία ndp
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top