Καραβάτου - Κατσούλης: Ο γάμος, τα παιδιά, η συνεργασία και το διαζύγιο

Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Σαν βόμβα «έσκασε» πριν από λίγο η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Καραβάτου από τον Κρατερό Κατσούλη. Μέσω κοινής τους ανακοίνωσης, γνωστοποίησαν πως παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας μαζί αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια.

Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης: Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Διαζύγιο για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μετά από 10 χρόνια γάμου/ Φωτογραφία ndp

Το love story τους

Η γνωριμία της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη ξεκίνησε το 2009 και δυο χρόνια αργότερα στις 25 Ιουλίου 2011 αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους, πραγματοποιώντας πολιτικό γάμο. Η γέννηση των παιδιών τους, της 9χρονης Αέλιας και του 4χρονου Αρίωνα ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

 

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Κατερίνα Καραβάτου είχε εξομολογηθεί ότι «ο έρωτας κάποια στιγμή σε αφήνει». Από την άλλη ο Κρατερός Κατσούλης μιλώντας στο περιοδικό «OK» για τη σχέση τους είχε αναφέρει: 

«Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα και μπορεί να φύγει, αλλά να επιστρέψει με διαφορετική μορφή ή με άλλη ένταση. Δεν είναι κονσέρβα με ημερομηνία λήξης. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Κατερίνα. Περνάμε καλά μαζί και το σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε και οι δύο για αυτό. Έχουμε το νου μας στον άλλον. Ενδιαφερόμαστε αν είναι καλά, τον φροντίζουμε, προλαβαίνουμε επιθυμίες του. Δεν χρειάζεται να μου κάνει καμία ιδιαίτερη έκπληξη η Κατερίνα για να μου δείξει ότι με νοιάζεται. Ένα ωραίο φαγητό που θα μου μαγειρέψει ή μία βόλτα που θα μου προτείνει να πάμε, όταν είμαι κουρασμένος είναι αρκετά».

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στις ζωές τους, ωστόσο αυτό που θα τους ενώνει πάντα θα είναι η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Η τηλεοπτική σύμπραξη της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη δεν ήταν μόνο ζευγάρι στη ζωή, αλλά υπήρξαν και τηλεοπτικό ζευγάρι. Πριν αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Star με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη σεζόν 2017-2018, είχαν δοκιμαστεί ξανά σε πρωινό με την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Epsilon τη χρονιά 2014-2016 . Το 2016-2017 η εκπομπή μετονομάστηκε σε «Έτοιμο το πρωινό», όμως διακόπηκε πρόωρα.

Δηλώσεις που προανήγγειλαν τον χωρισμός τους

Πριν λίγο καιρό ο Κρατερός Κατσούλης υπήρξε ιδιαίτερα αινιγματικός στις δηλώσεις τους στην εκπομπή «Love it» αναφορικα με την τηλεοπτική του επιστροφή και τις συνθήκες γύρω από αυτή. 

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: 

«Στο πρωινό καθημερινό δεν θα επέστρεφα. Σε μια μορφή παρουσίασης ναι γιατί το είχα κάνει και πριν κάνω πρωινό. Για την Κατερίνα είναι η δουλειά της να είναι παρουσιάστρια, εγώ θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με την υποκριτική, με τον χώρο πολιτισμού και τέχνης που έχω φτιάξει», είπε και συνέχισε «Δεν θα πάω μόνος μου να προτείνω εκπομπή, δεν έχω πια αυτόν τον τρόπο σκέψης. Είναι μια εξαιρετική δουλειά κι ήθελα πολύ να συμμετέχω στην Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι μια σπουδαία ταινία».

Τα λεγόμενα του ηθοποιού είχαν προκαλέσει προβληματισμό και θεωρήθηκαν πως προετοιμάζουν το έδαφος για το επικείμενο διαζύγιο του. 

Παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού/ Φωτογραφία ndp

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top