Επιδημία επώνυμων διαζυγίων: Ποιοι έβαλαν «τέλος» στον γάμο τους το 2021

Μεγάλοι έρωτες που δεν κράτησαν για πάντα

Χαρακτηρίζονταν από πολλούς ως τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, αλλά όταν μάθαμε για το διαζύγιό τους, «πέσαμε» από τα σύννεφα.

Η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, ο Γιώργος Πατούλης με τη Μαρίνα Πατούλη είναι κάποια παραδείγματα ζευγαριών, των οποίων το διαζύγιό αποδεικνύει ότι είναι δύσκολο να βρεις το άλλο σου μισό! 

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου 

Η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο «έπεσε» σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι δυο τους έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, εκπλήσσοντας όσους τους θεωρούσαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. 

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης». 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, που θα τους ενώνουν πάντα.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη. 

Βασίλης Μπισμπίκης: Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα. Eίμαι ευτυχισμένος

Στη λύση του γάμου τους μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής προχώρησαν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη/Φωτογραφία ndp

Στη λύση του γάμου τους μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής προχώρησαν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη/Φωτογραφία ndp

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου

Τελείως ξαφνικό ήταν και το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου από τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι προχώρησαν στη λύση του γάμου τους μετά από 10 χρόνια.

Με κοινή τους ανακοίνωση γνωστοποίησαν την απόφασή τους. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ζευγαριού.

Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για το διαζύγιο με την Καραβάτου» 

Η παρουσιάστρια του «Τι λες τώρα» και ο ηθοποιός είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2011. 

Καραβάτου - Κατσούλης χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά/Φωτογραφία ndp

Καραβάτου - Κατσούλης χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά/Φωτογραφία ndp

Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Πατούλη: Από τον κεραυνοβόλο έρωτα στο διαζύγιο 

Η Μαρίνα Πατούλη είχε 35 χρόνια κοινής πορείς με τον Γιώργο Πατούλη. 

Θυμίζουμε πως ο περιφερειάρχης Αττικής και η πρώην σύζυγός του έκαναν αρχικά πολιτικό γάμο το 1986 και έξι χρόνια αργότερα τελέστηκε και ο θρησκευτικός στη Μητρόπολη Αθηνών. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

Μπορεί ο έρωτάς τους να ήταν «κεραυνοβόλος», όπως αποδείχτηκε όμως στην πορεία, ο χρόνος είναι δυνατόν να προκαλέσει φθορά στη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. 

Μάλιστα ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός με τη Μαρίνα Πατούλη να αφήνει «αιχμές» σε συνεντεύξεις της για ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους και πως από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι δεν έχουν καμία επικοινωνία. Ο Γιώργος Πατούλης κρατούσε χαμηλό προφίλ όλον αυτόν τον καιρό, καθώς δεν επιθυμούσε να δώσει δημόσια περισσότερη έμφαση στο θέμα.

Μαρίνα Πατούλη: «Έκλεισε ο κύκλος» - Βγήκε το διαζύγιό της

Το τελευταιο διάστημα πάντως τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και οι πρώην σύζυγοι φαίνεται να τα εχουν βρει. 

Ο Γιώργος Πατούλης και η επί 35 χρόνια σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη χώρισαν/ Φωτογραφία ndp

Ο Γιώργος Πατούλης και η επί 35 χρόνια σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη χώρισαν/ Φωτογραφία ndp

Άννα Μπουσδούκου - Σταύρος Ιωαννίδης: Ένας σύντομος γάμος 

Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης παντρεύτηκαν μυστικά τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αντίπαρο, ενώ η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2013 όταν η Άννα Μπουσδούκου ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ. 

Η είδηση πως δεν είναι πια μαζί, ήρθε διά στόματος Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day»

«Ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Εξαιρετικά παιδιά και οι δύο. Νομίζω πως έχουν χωρίσει και παραπάνω από έναν χρόνο. Στον ΣΚΑΙ μέσα είναι κοινό μυστικό πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Οι συνάδελφοι τους ήθελαν να το προστατέψουν, από τη στιγμή που οι ίδιοι δε βγήκαν προς τα έξω να το πουν. Αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό τραβούν πια χωριστούς δρόμους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Μπουσδούκου - Ιωαννίδης: Ο ρομαντικός γάμος και το ξαφνικό διαζύγιο

«Φρένο» στον γάμο τους έβαλαν και η Άννα Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη/Φωτογραφία ndp

«Φρένο» στον γάμο τους έβαλαν και η Άννα Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη/Φωτογραφία ndp

Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη συμπορεύονταν μαζί για 14 χρόνια, όμως παντρεμένοι ήταν τα τελευταία πέντε. 

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» επιβεβαίωσε τον χωρισμό του. 

«Οι στιγμές που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές που περνάω χαλαρά, όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ, χύμα και ήμουν ξυπόλητος με παρεό πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι αυτές που μπορώ να έχω μαζί μου μια καλή σύντροφο. Τι άλλα; Φίλους. Θέλουμε πολλά πράγματα; Δεν είμαι ευτυχισμένος τώρα».

Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια!

Ιωσήφ Μαρίνακης - Χρύσα Καλπάκη: Μετά από 14 χρόνια σχέσης και 5 χρόνια γάμου ζουν πλέον χωριστά/Φωτογραφία ndp

Ιωσήφ Μαρίνακης - Χρύσα Καλπάκη: Μετά από 14 χρόνια σχέσης και 5 χρόνια γάμου ζουν πλέον χωριστά/Φωτογραφία ndp

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top