Μπουσδούκου - Ιωαννίδης: Ο ρομαντικός γάμος και το ξαφνικό διαζύγιο

Πρόωρα «έπεσε» η αυλαία στον γάμο των γνωστών δημοσιογράφων

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του πρόωρου τέλους στον γάμο της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μπουσδούκου  Ιωαννίδης To love story ο γάμος στην Αντίπαρο ΚΑΙ το διαζύγιο

H γνωστή δημοσιογράφος και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη δουλειά, αποφάσισαν να χωρίσουν, σύμφωνα με την Real News, και δεν είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο. Το διαζύγιό τους θέλησαν παρόλα αυτά να είναι «αθόρυβο».

Μπουσδούκου – Ιωαννίδης: Το love story του ζευγαριού

Η γνωριμία τους έγινε στον ΣΚΑΪ το 2013, όταν εκείνη ανέλαβε την πρωινή ζώνη του σταθμού, μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου,ενώ εκείνος ήδη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

μπουσδουκου ιωαννιδης

Άννα και Σταύρος ήταν full in love αλλά κρατούσαν χαμηλό προφίλ όσον αφορά στη σχέση τους

Η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής «Τώρα». Από την πρώτη στιγμή η έλξη ήταν αμοιβαία, κι έτσι η απόσταση ανάμεσά τους– καθώς ο Σταύρος ήταν ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη – δεν αποτέλεσε εμπόδιο στον έρωτά τους και τη σχέση τους που ξεκίνησε την ίδια χρονιά.

Μπουσδούκου - Ιωαννίδης: Ο ρομαντικός γάμος στην Αντίπαρο

Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Σταύρος Ιωαννίδης μετακόμισε στην Αθήνα και οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αντίπαρο τον Σεπτέμβριο του 2017 σε έναν ρομαντικό γάμο.

γαμος μπουσδουκου ιωαννιδη love story

Φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς το ζευγάρι επέλεγε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ακολούθησε γλέντι σε γνωστό παραθαλάσσιο μαγαζί.

μποσδούκου ιωαννιδης γιατι χωρισαν διαζυγιο γάμος love story

μποσδούκου ιωαννιδης  χωρισαν διαζυγιο γάμος love story

γαμος μπουσδκουκου ιωαννίδη

Η Μπουσδούκου και ο Ιωαννίδης παντρεύτηκαν στην Αντίπαρο με λίγους καλεσμένους στο πλάι τους 

Η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έλαμπε μέσα στο αρχαιοελληνικού στιλ νυφικό της και ο αγαπημένος της, ντυμένος με μπλε κουστούμι, δε σταματούσε να την κοιτάζει.

Γιατί εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό η Μπουσδούκου;

Η Άννα Μπουσδούκου το 2016 εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό και πλέον είναι συνεργάτις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ενώ ο Σταύρος Ιωαννίδης παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top