MasterChef 2022: Η συγκίνηση της Ταμάρα-Έχει να δει τα παιδιά της 16 χρόνια

Δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Η αναζήτηση για τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef συνεχίζεται και κάποιοι στο τέλος της ημέρας θα φύγουν με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό τους, ενώ για άλλους η εμπειρία του MasterChef 2022 θα τελειώσει νωρίς.

MasterChef 2022: Κι όμως ο Κοντιζάς βρήκε πάλι κόκκαλο!

Η Ταμάρα είναι μετανάστρια από τη Γεωργία. Πήγε στην audition για να διεκδικήσει μία ποδιά και μίλησε για τη ζωή της στην Ελλάδα αλλά και για το πως πήρε την απόφαση να φύγει από τη Γεωργία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει να δει τα παιδιά της 16 χρόνια.

Στη συνέχεια, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μίλησε για την πεθερά της, η οποία έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Όπως είπε της μεγάλωσε τα παιδιά της και ήταν για εκείνη σαν πραγματική μάνα.

«Είμαι μόνη μου, η οικογένειά μου είναι στην Γεωργία κι έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Δεν τους έχω δει και δεν έχω πάει αυτά τα 16 χρόνια. Τα άφησα στην πεθερά μου, η οποία πέθανε πριν λίγο. Ήταν για τα παιδιά μου και μάνα και γιαγιά. Αποφάσισα εύκολα να φύγω από την πατρίδα μου για να έχουν καλό μέλλον τα παιδιά μου. Ο άντρας μου δεν μπορούσε πια να τα βγάλει πέρα.

Είπα να έρθω για λίγο για δυο χρόνια και θα γυρίσω. Έτσι πέρασαν 16 χρόνια και μεγάλωσαν τα παιδιά μου χωρίς εμένα. Αν είχα γυρίσει πίσω, δεν θα έφευγα γιατί έχασα τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να πω αν άξιζε ή όχι.. Δεν έχω πάει στην Γεωργία, δεν έχω χαρτιά. Θα πάω στο σπίτι να αγκαλιάσω και να φιλήσω τα παιδιά μου. Δεν ξέρω τι με περιμένει εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά η Ταμάρα κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά και να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top