MasterChef 2022: Συγκλόνισε ο Νίκος με τα χειρουργεία στον εγκέφαλο!

Στο πιάτο του ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε κόκκαλο!

Η αναζήτηση για τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef συνεχίζεται και κάποιοι στο τέλος της ημέρας θα φύγουν με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό τους, ενώ για άλλους η εμπειρία του MasterChef 2022 θα τελειώσει νωρίς.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήγε από τις Σέρρες στις audition της Θεσσαλονίκης για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Δεν είναι επαγγελματίας σεφ, μαγειρεύει μόνο για τον εαυτό του και τους φίλους του. 

MasterChef 2022: Η συγκίνηση της Ταμάρα για την πεθερά της που πέθανε

«Επειδή έχω κάνει μια σειρά από επεμβάσεις στον εγκέφαλο δε βλέπω καλά από την αριστερή μου πλευρά. Οπότε ότι υπάρχει από αριστερά το χάνω. Το 2006 έπαθα μία κρίση επιληψίας στον ύπνο μου και διαγνώστηκα με δυσπλασία στον εγκέφαλο. Οπότε ξεκίνησα μία θεραπεία με εμβολισμούς. Μετά τη δεύτερη επέμβαση έπαθα εγκεφαλική αιμορραγία και έπεσα σε κώμα. Μετά υπήρξε ένα μπαράζ εγχειρήσεων, υπήρξε οίδημα στον εγκέφαλο, ήμουν στην εντατική, δεν είχα πιθανότητες να ζήσω, δεν είχα να ξαναπερπατήσω κι όμως είμαι εδώ!» είπε χαρακτηριστικά. 

Όμως για κακή του τύχη όταν πήγε ο Σωτήρης Κοντιζάς να δοκιμάσει από το πιάτο του βρήκε και πάλι κόκκαλο και συγκεκριμένα έναν χόνδρο. 

Να σημειωθεί ότι ο κριτής σχεδόν σε όλες τις σεζόν του MasterChef είναι εκείνος που βρίσκει κόκκαλα στα πιάτα των διαγωνιζόμενων. 

Τελικά ο Νίκος δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά!

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top