MasterChef 2022: Οι δηλώσεις των κριτών για το ευφάνταστο trailer

Κοντιζάς, Κωστόπουλος και Ιωαννίδης ανυπομονούν να ξεκινήσει το MasterChef

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή του MasterChef, το οποίο θα απολαύσουμε στην οθόνη του Star σε λίγες εβδομάδες.

Το νέο trailer κυκλοφόρησε και είναι ευφάνταστο μιας και βλέπουμε τους τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής σε ρόλους – έκπληξη.

MasterChef 2022: Το ανατρεπτικό trailer θα σας κάνει να «λιώσετε»!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ρόλο πυγμάχου, ο Πάνος Ιωαννίδης σε ρόλο χορευτή μπαλέτου και ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή στα μπουζούκια.

Σωτήρης Κοντιζάς

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τους τρεις σεφ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Με αυτό το σακάκι πάει το Σάββατο στη λαϊκή. Έχω πάει μία με δύο φορές στα μπουζούκια όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο. Τώρα είπαμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να ανέβουμε στη σκηνή. Περνάμε πάρα πολύ καλά και ανυπομονούμε τόσο για το trailer όσο και για το MasterChef. Εγώ τραγουδάω στο trailer και μαζί με τον σκηνοθέτη μας γράψαμε τους στίχους. Το MasterChef είναι για όλους μας μια διαφυγή για όλα αυτά που ζούμε. Ανυπομονώ να πάω στα γυρίσματα του Πάνου και του Λεωνίδα να τραβήξω φωτογραφίες και να τους εκβιάζω στο μέλλον», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο… πυγμάχος Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε με τη σειρά του: «Βρήκαμε δραστηριότητες που ταιριάζουν στον καθένα. Είμαι πολύ αθλητικός τύπος. Έχω να τρέξω από τα 18 μου. Ο Σωτήρης με ότι και αν καταπιαστεί το κάνει καλά, το ίδιο και ο Πάνος. Στο trailer κάνουμε όλοι κάτι που ενδεχομένως θα κάναμε αν δεν ήμασταν στο MasterChef, εκτός από εμένα. Περνάμε πάντα πολύ ωραία στα γυρίσματα των trailer και πάντα το περιμένουμε. Μόνο που φετος ο καθένας είναι μόνος του».

Πάνος Ιωαννίδης


Μπορεί τον Πάνο Ιωαννίδη να τον είδαμε σε ρόλο χορευτή μπαλέτου αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τον χορό. «Δεν ξέρω τι άλλο θα κάνουμε για το MasterChef. Δεν έχω κάνει καμία σχέση με τον χορό. Μας είπαν ότι θα τσαλακωθούμε, αλλά δε μας είπαν πώς. Νομίζω πως είχα το πιο δύσκολο concept σε σχέση με τους άλλους δύο. Ανυπομονώ πάρα πολύ να ξεκινήσει το MasterChef. Έχουμε ετοιμάσει πάρα πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμασίες».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top