GNTM 4 -Στυλιανός: Σχολίασε την κακία της Κυβέλης και την αποτυχημένη σχέση

Κυβέλη: «Η αποκάλυψη της σχέσης Όλγας- Στυλιανού με αφήνει αδιάφορη»

Όσο ο καιρός περνάει τόσο λιγοστεύουν τα άτομα στο σπίτι του GNTM 4. Μετά την αποχώρηση του Στυλιανού έχουν απομείνει 7 παίκτες στον διαγωνισμό μόδας.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του GNTM 4 και εκεί συνάντησε τα επίδοξα μοντέλα, τα οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν για την αποκάλυψη της σχέσης του Στυλιανού και της Όλγας.

GNTM 4 - Full in love ο Στυλιανός: «Η Όλγα είναι το άλλο μου... ολόκληρο»

Αρκετοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν πως αν ήταν στη θέση τους δε θα το δημοσιοποιούσαν, ενώ κάποιοι άλλοι παίκτες χαρακτήρισαν Όλγα και Στυλιανό… γλύκες.

GNTM 4- Στυλιανός: Το μήνυμα αγάπης στην Όλγα μετά την αποχώρησή του

Από την άλλη πλευρά, η Κυβέλη μίλησε για τη μοναξιά που βιώνει μέσα στο σπίτι. «Με τα παιδιά δεν έχουμε καμία επαφή. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Δεν έχουν κάτι να μου προσφέρουν. Δε φέρω καμία ευθύνη για την κατάσταση με τα παιδιά. Δεν είναι λογικό να παραγκωνίζεται ένας άνθρωπος.  Δεν έχω κάτι να πω με τα παιδιά. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου».

«Δε με στεναχώρησε η αποχώρηση του Στυλιανού. Η αποκάλυψη της σχέση του με αφήνει αδιάφορη. Δεν έχω νιώσει κάτι ερωτικό για κάποιον μέσα στο σπίτι», ανέφερε και στη συνέχεια έριξε τα «βέλη» στην Όλγα: «Δεν περίμενα να φτάσει η Όλγα μέχρι εδώ. Όταν την είδα σκέφτηκα ότι ήταν τέλεια για παρουσιάστρια, όχι μοντέλο».

Στυλιανός: Δεν ξέρω αν η κακία της Κυβέλης πηγάζει γιατί δεν πέτυχε η δική της σχέση μέσα στο GNTM


Τη δική του απάντηση μετά την προβολή του βίντεο έδωσε ο Στυλιανός, ο οποίος υπερασπίστηκε τη σύντροφό του: «Δε γίνεται 8 άτομα να έχουν πρόβλημα με την Κυβέλη. Η Κυβέλη έχει μόνο το πρόσωπο. Η Όλγα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν η κακία της Κυβέλης πηγάζει γιατί δεν πέτυχε η δική της σχέση μέσα στον διαγωνισμό και εννοώ τον Ντίνο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top