Δείτε τον παίκτη που αποχώρησε από το GNTM 4!

Τα κλάματα της Όλγας τη στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα

Είχαν τις χειρότερες λήψεις στην υποβρύχια δοκιμασία, κι έτσι η Αγάπη κι ο Στυλιανός βρέθηκαν μια ανάσα εκτός του GNTM 4.  

GNTM 4: Η Όλγα αποχαιρέτησε τον Στυλιανό με τρυφερά φιλιά

Στυλιανός & Όλγα βγήκαν στον... τάκο!

GNTM 4: Όλγα ή Κυβέλη είχε την καλύτερη underwater φωτογραφία;

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ρώτησε τους δύο παίκτες τι πήγε στραβά στη φωτογράφησή τους, με την Αγάπη να λέει ότι είχε το ντεζαβαντάζ του χρόνου, ενώ ο Στυλιανός της είπε ότι ενστικτωδώς ξέρει ότι θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

GNTM 4: Έξαλλη η Κυβέλη με τα σχόλια των κριτών στον Ναπολέοντα

Ο παίκτης από την Κύπρο ήταν ο όγδοος παίκτης που έφυγε από το GNTM 4

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το μοντέλο και κριτής του GNTM, αποκάλυψε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί ο Στυλιανός! Η Αγάπη χάρηκε που παρέμεινε στο σπίτι, αλλά ήταν συγκινημένη που έφυγε ο φίλος της.

GNTM 4: Ο Σκουλός «πετσόκοψε» τους διαγωνιζόμενους 

GNTM 4: Αυτή η… γοργόνα ενθουσίασε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Απέτυχα σαν διαγωνιζόμενος. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη θέση μου. Εννοείται πως δεν τα πήγαινα καλά τον τελευταίο καιρό, δεν είχαν άλλη επιλογή οι κριτές. Στις τελευταίες δοκιμασίες πήγα τέσσερις φορές στους bottom, αυτό κάτι σημαίνει… δεν είναι ότι δεν ξέρω να ποζάρω, απλά δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος ή ήταν κάπου αλλού του μυαλό μου», είπε ο παίκτης που αποχώρησε.

Το τρυφερό στιγμιότυπο με την Όλγα κατά την αποχώρηση του Στυλιανού

Αυτή που δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της ήταν η Όλγα, με την οποία ο Στυλιανός είχαν έρθει πολύ κοντά. «Δεν μπορώ χωρίς εσένα, αλήθεια!», είπε η ξανθιά καλλονή στον φίλο της. «Δεν ξέρω πώς θα είμαι χωρίς τον Στυλ. Είναι ο μόνος που πιστεύει τόσο πολύ σε έμενα. Δεν το ζεις συχνά αυτό», είπε κλαίγοντας στην κάμερα.

GNTM 4: Η νέα υποβρύχια δοκιμασία και τα ντεζαβαντάζ

«Πώς θα αντέξω; Αυτό είναι το χειρότερο…», είπε ο Στυλιανός στο μοντέλο, ωστόσο προέβλεψε ότι εκείνη θα πάει στον τελικό.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top