Βάσια Τριφύλλη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο

«Ζω ακόμα και τώρα στην αναμονή»

Ο αιφνίδιος θάνατος της Φώφης Γεννηματά την περασμένη Δευτέρα από καρκίνο «βύθισε» στο πένθος και συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο. 

Με αφορμή τον χαμό της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η Βάσια Τριφύλλη, καλεσμένη της εκπομπής «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη μίλησε για την προσωπική της μάχη με την ασθένεια και συγκίνησε.

Τριφύλλη για Λιγνάδη: «Αν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος»

«Δεν είναι καλή η ζωή, όταν σε τρώει το άγχος, αν θα κάνεις μετάσταση. Δεν μπορώ την αναμονή κι όταν έχεις πάθει καρκίνο, ζεις με την αναμονή, πότε θα χτυπήσει ο μ@@@ς. Ζω ακόμα και τώρα με την αναμονή… Έχω έναν σεβασμό στην ασθένεια γιατί είναι σοβαρή αλλά είμαι εγώ και δεν με έχει δει καλά…», είπε αρχικά στην παρουσιάστρια του Open και συμπλήρωσε

Συγκινεί η Βάσια Τριφύλλη: «Διαλύομαι βλέποντας τον εγγονό μου»

«Πρωτοδιαγνώστηκα στο peak της επιτυχίας μου, εδώ ήμασταν σε αυτό το στούντιο. Γυρίζαμε τους Αυθαίρετους. Ψηλάφησα στο στήθος ένα γρομπαλάκι και μου είπαν να πάω στον γιατρό, λόγω βεβαρημένου ιστορικού. Πήγα με τη σιγουριά ότι δεν έχω τίποτα και μου έπεσε ο καρκίνος στο κεφάλι». 

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν πληροφορήθηκε ότι πάσχει από καρκίνο: «Δεν πήρα τηλέφωνο κανένα, μουγκάθηκα, λάλησα. Δεν το περίμενα! Σκέφτηκα τι προλαβαίνω να κάνω, πριν πεθάνω. Εξ’ ολοκλήρου πίστεψα ότι θα πεθάνω. Έπεσε επάνω μου κεραυνός. Ο καρκίνος και τα παιδιά είναι απαγορευμένη ιστορία. Ο γιατρός μού είπε να ξεχάσω ότι θα κάνω παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top