Τριφύλλη για Λιγνάδη: «Αν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος»

Τι είπε στο «Πρωινό» για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Η Βάσια Τριφύλλη φιλοξενέθηκε στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Πρωινό» δε θα μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη που κρατούνται στις φυλακές της Τρίπολης.

Συγκινεί η Βάσια Τριφύλλη: «Διαλύομαι βλέποντας τον εγγονό μου»

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε: «Εγώ δεν του άρεσα, δεν μου την έπεσε. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια; Δεν έτυχε να βρεθούμε. Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω, δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα του πω εγώ; Δε θα άντεχα, όσα έχει αντέξει εκείνη. Πήγαινε και έδινε στη γυναίκα του αναφορά, πόσες βίασε σήμερα; Μπορεί να μην το ήξερε… Εγώ απολογούμαι γι’ αυτά που κάνω εγώ. (…) Για τις αιτίες που είναι ο Φιλιππίδης στη φυλακή δεν λυπάμαι».

Βάσια Τριφύλλη: «Ο καρκίνος και η επιτυχία ήρθαν μαζί στη ζωή μου»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε: «Δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Αν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος! Συγγνώμη. Δεν μου αρέσει, δεν έχω δικαίωμα. Λάτρευα τον πατέρα του, που έχει πεθάνει. Ευτυχώς που πέθανε και δεν στεναχωριέται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top