Βάσια Τριφύλλη: «Ο καρκίνος και η επιτυχία ήρθαν μαζί στη ζωή μου»

Η αποκάλυψη που έκανε για τον «Πρωινό καφέ»

Δείτε τη συνέντευξη της Βάσιας Τριφύλλη στο Pop Up!

Εκτός από το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο, η Βάσια Τριφύλλη για πολλά χρόνια υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες στην τηλεόραση. Ακόμα κι ο καρκίνος δεν κατάφερε να τη «λυγίσει»

Βάσια Τριφύλλη: Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα - Τραβάω πιστόλι

Βάσια Τριφύλλη: Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας στον «αέρα» εκπομπής

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο Pop Up! για την εποχή που παράλληλα με την επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού «Ραντεβού στα τυφλά», της… χτύπησε την πόρτα ο καρκίνος, ενώ αναφέρθηκε και στην άρνησή της να αναλάβει την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1.

Βάσια Τριφύλλη Ραντεβού στα τυφλά

Από την εποχή που η Βάσια Τριφύλλη παρουσίαζε το «Ραντεβού στα τυφλά» στο Mega

«Το “Ραντεβού στα τυφλά” έκανε 95% τηλεθέαση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν έβαλε στην παρουσίαση τη γυναίκα του, την Πωλίνα, αλλά εμένα και είπε στον παραγωγό ότι αυτή είναι άλογο, άσε τη να τρέξει. Το άνοιγμα του σακακιού στο "Ραντεβού" το έκανα αυθόρμητα από το άγχος μου και μου είπαν να το κρατήσω. Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα κι έλεγα στους συνεργάτες μου “άμα λιποθυμήσω, μη στεναχωρηθείτε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε”», είπε αρχικά.

Η Βάσια Τριφύλλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο καρκίνος και η επιτυχία στη ζωή μου ήρθαν μαζί. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα στην επιτυχία. Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία κι αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Τότε όλος ο κόσμος ήταν από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί».

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια «έκοψε» τη Βάσια Τριφύλλη από το Mega;

Ελληνίδα ηθοποιός: «Ήμουν έγκυος και το έκρυψα, έκανα έκτρωση μόνη μου!»

Όσον αφορά μια από τις δελεαστικές τηλεοπτικές προτάσεις που είχε δεχτεί, σχολίασε με χιούμορ: «Ο Μίνως Κυριακού μου είχε προτείνει τον "Πρωινό καφέ". Ήρθε το αυτοκίνητό του τη νύχτα και με πήραν με τις πιτζάμες να με πάνε στο γραφείο του. Αρνήθηκα να κάνω επειδή είμαι ηλίθια!».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top