Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια «έκοψε» τη Βάσια Τριφύλλη από το Mega;

Όταν το «Ραντεβού στα τυφλά» έκανε 98% τηλεθέαση!

Μια άγνωστη τηλεοπτική κόντρα έφερε στη δημοσιότητα η Βάσια Τριφύλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό το απόγευμα του Σαββάτου.

Η επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ραντεβού στα τυφλά» που επί εποχές Mega έκανε τηλεθεάσεις 98%, μίλησε ανοιχτά για την κόντρα της με τη Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά την εποχή της... παντοδυναμίας της στο Mega τη δεκαετία του '90

Η Βάσια Τριφύλλη υποδέχεται τη Ζήνα στο σπίτι της

Βάσια Τριφύλλη: Κρατάει «μανιάτικο» στην Κορομηλά - Της «έκοψε» εκπομπή

«Είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία. Μετά ήρθε μια άλλη πρωταγωνίστρια και δε με ήθελε εμένα. Μου είπε ο Σάκης Γώγος έχω να σου πω κάτι δυσάρεστο, το Ραντεβού στα τυφλά κόβεται. Δεν ξανασηκώθηκα από την καρέκλα, είχα μείνει έτσι εκεί. Μου είπε τον λόγο που κόπηκε ο παραγωγός αυτής της κυρίας, ένας Ιταλός. Παραγωγός, όχι προαγωγός ούτε σκηνοθέτης!» είπε, με τον δημοσιογράφο να λέει πώς φωτογραφίζει τη Ρούλα Κορομηλά, ρωτώντας αν υπήρχε θέμα μεταξύ τους: «Το θέμα ήταν οι αριθμοί, τη σκότωνα. Έκανε ένα show στον ΑΝΤ1 την Κυριακή και 7 με 8… απολείπειν ο Θεός Αντώνιον… τελείωσε. Έτσι μου είπαν, έτσι σας λέω» απάντησε.

«Όταν μετά ξαναέγινε το Ραντεβού στα τυφλά δεν το είδα... Με είχε πονέσει και με πονάει ακόμα» συμπλήρωσε η αεικίνητη ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top