Μαρία Σάκκαρη: «Με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είμαστε έξι μήνες μαζί»

«Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα»

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Πηγή/βίντεο: Alpha

Για τη σχέση της με τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, μίλησε η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Ρολάν Γκαρός.

Η ταλαντούχα αθλήτρια βρέθηκε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» και κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή που βγήκε στο «φως» μετά την παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο γαλλικό Open. Όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες!

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τον αγώνα της Σάκκαρη στο Παρίσι

Μητσοτάκης - Σάκκαρη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Ρολάν Γκαρός, γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ήρθε στη ζωή της από εκεί που δεν το περίμενε: «Είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» στον Alpha.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top