Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τον αγώνα της Σάκκαρη στο Παρίσι

Εθεάθη στις κερκίδες του Roland Garros ο γιος του Πρωθυπουργού

Στιγμιότυπα από τον χθεσινό αγώνα της Σάκκαρη στο Roland Garros- Στις κερκίδες ο γιος του πρωθυπουργού- βίντεο από Glomex

Περήφανη για τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας της, επί της φιναλίστ του περσινού Roland Garros, Σοφία Κένιν, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια πέρασε χθες στους «8» του γαλλικού OPEN. Toν αγώνα της στο χωμάτινο γήπεδο παρακολούθησε από τις κερκίδες και ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. 

Η Μαρία Σάκκαρη γράφει ιστορία στο Ρολάν Γκαρός - Προκρίθηκε στους «8»

O γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στο Παρίσι και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Σάκκαρη. Πλάνο τον έδειξε να πανηγυρίζει στη νίκη του πρώτου σετ της 25χρονης αθλήτριας, μαζί με τον προπονητή της. 

Δεξιά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τις κερκίδες του Roland Garros

Δεξιά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τις κερκίδες του Roland Garros

Ο 23χρονος Κωνσταντίνος είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του Πρωθυπουργού. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Τον Οκτώβριο του 2020, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη, πριν ξεκινήσει το μεταπτυχιακό του.

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη χθεσινή της νίκη στον αγώνα με τη Σοφία Κένιν- φωτογραφία ΑΡ

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη χθεσινή της νίκη στον αγώνα με τη Σοφία Κένιν- φωτογραφία ΑΡ

Μητσοτάκης και Σάκκαρη φέρονται να συνδέονται με στενή φιλία, ενώ πληροφορίες λένε ότι συχνά περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί, κάνοντας βόλτες για φαγητό και καφέ στη Φιλοθέη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top