Eurovision 2021: Το εφέ που η Ελλάδα κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό!

Ανοδος στα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο μετά τις πρώτες πρόβες

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται όλη η Ευρώπη! Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στον 65ο μουσικό διαγωνισμό έκανε χθες, Δευτέρα (10/05) την πρώτη της πρόβα και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Το πρωί της Τρίτης (11/05), η Ελισάβετ Κυρίτση μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» σχολίασε την εμφάνιση της 18χρονης τραγουδίστριας υπογραμμίζοντας πως η ολόσωμη μωβ φόρμα με την υπογραφή Vrettos Vrettakos είναι στολισμένη με 200.000 κρύσταλλα.

H μωβ φόρμα που φορά η Stefania αφήνει μια περιοχή στην κοιλιά ακάλυπτη, καθώς θα δημιουργείται ένα εφέ που θα τη χωρίζει στα δύο.

Eurovision 2021: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας! Τα εφέ και οι χορευτές


«Το κλίμα στην ελληνική αποστολή μετά την πρώτη πρόβα είναι πάρα πολύ καλό και πήρε πάρα πολύ καλές κριτικές από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο Ahoy Arena και παρακολούθησαν την πρόβα», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η Ελλάδα κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό ένα εύρημα που θεωρεί πως θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος έχει επιμεληθεί τη χορογραφία χρησιμοποιεί την τεχνική του green screen δείχνοντας μόνα τα παντελόνια, τις κάλτσες και τα παπούτσια των χορευτών. Αυτό βοηθάει τη Stefania να φανει πως βρίσκεται πάνω σε μία σκάλα και θα αιωρείται πάνω από μία πόλη.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μαζί με τους χορευτές θα εξαφανιστούν πάνω από τη σκηνή.


Άνοδος στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα

Η θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα ανέβηκε, αφού αρχικά βρισκόταν στη 13η θέση και ανέβηκε στη 12η θέση, ενώ η Κύπρος βρισκόταν στην 9η και μετα ανέβηκε στην 7η θέση.

Eurovision 2021: Ανατροπή στα στοιχήματα -Ποια χώρα ανέβηκε στην πρώτη θέση

Να θυμίσουμε ότι η δεύτερη πρόβα για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 13/05 και για την Κύπρο την Τετάρτη 12/05.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top