Eurovision 2021: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας! Τα εφέ και οι χορευτές

Η 18χρονη Stefania εκπροσωπεί την Ελλάδα με το «Last Dance»

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και τις 22 Μαΐου, που θα διεξαχθεί ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision 2021.

Εκεί βρίσκεται και τις τελευταίες ώρες η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance»!

Eurovision 2021: Αναχώρησε για Ρότερνταμ η Stefania- Πότε θα κάνει πρόβα;

H 18χρονη τραγουδίστρια το μεσημέρι έκανε και την πρώτη της πρόβα. Ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena και εντυπωσίασε με τις φωνητικές ικανότητες και τη… φρεσκάδα της. 

Eurovision 2021: Στην κορυφή των Ευρωπαϊκών charts το «Last Dance»

Η Stefania στο stage φορά μία μωβ ολόσωμη φόρμα που φέρει την υπογραφή Vrettos Vrettakos, ασορτί γάντια, λίγο πάνω από τους αγκώνες, που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους, και μπότες στην ίδια απόχρωση.

Eurovision 2021: Αυτός ο μπόμπιρας θα δώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας!

Οι χρωματισμοί της σκηνής ήταν σε μωβ χρώματα, επίσης, ενώ την πλαισιώνουν χορευτές ντυμένοι στα λευκά. Να θυμίσουμε ότι το χορευτικό έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα εφέ που χρησιμοποίησε η ελληνική αποστολή μιας και η ταλαντούχα τραγουδίστρια φαίνεται να είναι σε μια μαγική μωβ πόλη.

Eurovision 2021 -Τσαγκρινού: Εντυπωσίασε στην πρώτη πρόβα με το «El Diablo»


Η χώρας μας θα εμφανισθεί τέταρτη στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 20 Μαΐου, ενώ η δεύτερη πρόβα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (13/05).

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top