Eurovision 2021 -Τσαγκρινού: Εντυπωσίασε στην πρώτη πρόβα με το «El Diablo»

Τα ατύχημα και η άνοδος στα στοιχήματα

Η Έλενα Τσαγκρινού ετοίμασε τις βαλίτσες της πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε έως το Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου θα διεξαχθεί ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Έλενα Τσαγκρινού: Tα προγνωστικά, oι πρόβες και το γούρι για τη Eurovision

Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα που έλαβε από τον «El Diablo» στο instagram

Η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη της πρόβα για τη Eurovision 2021

Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο με το «El Diablo» ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena για να κάνει την πρώτη της πρόβα.
Όπως είδαμε και στο βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» φοράει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ασημί κρόσσια και κρυσταλλάκια, ενώ  την πλαισιώνουν τέσσερις  χορεύτριες ντυμένες με κόκκινες φόρμες.

Eurovision 2021: Αυτός ο μπόμπιρας θα δώσει τη βαθμολογία της Ελλάδας!


Η Έλενα Τσαγκρινού  ξεκινά να τραγουδά στο πάτωμα σε κόκκινο φόντο. Πίσω υπάρχει ένας καθρέφτης σε άσπρες, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις, ενώ κάποια στιγμή βλέπουμε να εμφανίζονται και φωτιές με την Έλενα να κάνει μια εντυπωσιακή γέφυρα επί σκηνής. Μάλιστα, όπως είπε η Ελισάβετ Κυρίτση μετά τη πρώτη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού η Κύπρος ανεβηκε στα στοιχήματα και είναι στην 8η θέση.

Η εντυπωσιακή γέφυρα της Έλενας Τσαγκρινού

Η εντυπωσιακή γέφυρα της Έλενας Τσαγκρινού


Τα απρόοπτα και το… ατύχημα

Η πρώτη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού σε γενικές γραμμές πήγε καλά, αλλά δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Κάποια στιγμή έπεσε το μικρόφωνο που έχει επάνω της έσπασε και χρειάστηκε να διακόψει την πρόβα της. Μάλιστα, μία από τις τέσσερις χορεύτριες χτύπησε στον καθρέφτη, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα που έλαβε από τον «El Diablo» στο instagram

Η Έλενα Τσαγκρινού επί σκηνής

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού

Η εκπρόσωπος της Κύπρου μετά το τέλος της πρώτης πρόβας μίλησε γι’ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. «Ω, Θεέ μου ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, Θέλω να το κάνω ξανά την Τετάρτη. Τα πάντα ήταν τόσο γρήγορα, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα ότι κράτησε μια μέρα. Το εξάρτημα που είχα πίσω μου καταστράφηκε. Έφυγε από το φόρεμα, καταστράφηκε και σταμάτησα. Μια χορεύτρια χτύπησε λιγάκι και αγχώθηκα λίγο, αλλά η πρόβα πήγε τελικά καλά. Είχα κάποια θέματα στην πρώτη πρόβα, αλλά στη δεύτερη θα είμαι καλύτερη.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των  Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top