Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα που έλαβε από τον «El Diablo» στο instagram

Τι λέει για τους στίχους του επίμαχου τραγουδιού;

Η Έλενα Τσαγκρινού πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. 

Έλενα Τσαγκρινού: Tα προγνωστικά, oι πρόβες και το γούρι για τη Eurovision

Η εκρηκτική τραγουδίστρια καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show», αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των στίχων του τραγουδιού «El Diablo» που θα παρουσιαστεί στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Έλενα Τσαγκρινού προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη Eurovision

«Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision. Mου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό. Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση. Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Κάνω πέντε ώρες πρόβα τη μέρα. Στη σκηνή θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πως θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Μάικ δεν θα έρθει γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ, οπότε ας κάτσει εδώ», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 

Eurovision 2021: Τα προγνωστικά των στοιχημάτων για Ελλάδα και Κύπρο

Τέλος η ίδια αποκάλυψε πως δέχτηκε μήνυμα στο instagram από τον «El Diablo», ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πρώην σύντροφος της παραγωγού του κομματιού.

«Μου έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο 'El Diablo' και μου είπε ' για μένα έχει γραφτεί το κομμάτι, εγώ είμαι El Diablo'. Το έχω το μήνυμα στο κινητό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. 

Έλενα Τσαγκρινού: Οι στίχοι του El diablo 

Το τραγούδι «El Diablo» με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Έλενα Τσαγκρινού την Κύπρο στη φετινή Eurovision αγκαλιάστηκε από τους Eurofans. 

Ωστόσο το νόημα πίσω από τους στίχους του κομματιού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους της εκκλησίας, καθώς ο τίτλος του μεταφράζεται ως «Διάβολος» και οι στίχοι αναφέρουν πως η τραγουδίστρια του χάρισε την καρδιά της. 

Μάλιστα το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις, ώστε να γραφτεί γι' αυτό άρθρο στο αμερικανικό CNN.

Eurovision -Τσαγκρινού: Απαντά στις αντιδράσεις για το «El Diablo»

Έλενα Τσαγκρινού Instagram: Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της Mike

Έλενα Τσαγκρινού: «Ο Mike είναι σε ευπαθή ομάδα και δε βρισκόμαστε»

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφό της Mike, είναι μαζί 4 χρόνια. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφέρει πως με τον αγαπημένο της δε βλέπονται συχνά λόγω covid και του γεγονότος ότι εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. 

Παρ' όλα αυτά η νεαρή τραγουδίστρια μοιράζεται συχνά - πυκνά στο instagram κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της που μαρτυρούν τον έρωτά τους.

 

 

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike μετρούν 4 χρόνια σχέσης
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top