Eurovision 2021: Τα προγνωστικά των στοιχημάτων για Ελλάδα και Κύπρο

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον μουσικό διαγωνισμό

Μας χωρίζουν μόλις τρεις εβδομάδες από τον α’ ημιτελικό της Eurovision 2021 και όπως είναι φυσικό οι προετοιμασίες στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας είναι πυρετώδεις.

Eurovision 2021: Με περιορισμένο κοινό o διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού

Οι διαδικασίες για την κατασκευή  της σκηνής του Rotterdam Ahoy για τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού έχουν ξεκινήσει.
Η Ελισάβετ Κυρίτση μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έδωσε μία μικρή γεύση από τη φετινή σκηνή που θα φιλοξενήσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Οι πρώτες εικόνες που έρχονται από την Ολλανδία είναι εντυπωσιακές. Όπως είπε η δημοσιογράφος το Rotterdam Ahoy επισκέφθηκε και ο ίδιος ο βασιλιάς της Ολλανδίας για να επιβλέψει τις εργασίες. Όπως ακούγεται θα υπάρχει μία τεράστια οθόνη, η οποία θα ανοίγει και εκεί θα βλέπουμε κάποια φαντασμαγορικά εφέ.

Ελλάδα – Κύπρος: Σε ποιες θέσεις βρίσκονται στα στοιχήματα

Όπως αναμένεται τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για τη Eurovision.  O πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου  και εκεί θα δούμε την εκπρόσωπο της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo.  Τα προγνωστικά τη δείχνουν στον ημιτελικό στην τέταρτη θέση ενώ στον τελικό στη δέκατη.

Eurovision 2021: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος


Σε ό,τι αφορά τη Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το Last Dance θα διαγωνιστεί στον β’ ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαϊου. Τα προγνωστικά τη δείχνουν στον ημιτελικό στην Πέμπτη θέση ενώ στον τελικό στη δέκατη τρίτη.


Τα τρία τραγούδια που βρίσκονται στην κορυφή των στοιχημάτων


Κλείνοντας, η δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε και στα τρία τραγούδια που βρίσκονται στην κορυφή των στοιχημάτων.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μάλτα, στη δεύτερη η Γαλλία και στην τρίτη η Ιταλία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα media νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top