Eurovision 2021: Ανατροπή στα στοιχήματα -Ποια χώρα ανέβηκε στην πρώτη θέση

Σε ποιες θέσεις βρίσκονται στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος;

Βίντεο για τη Eurovision από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Η Eurovision 2021 πλησιάζει και η Στεφανία Λυμπερακάκη, που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα, αλλά και η Έλενα Τσαγκρινού, ως εκπρόσωπος της Κύπρου, βρίσκονται ήδη στο Ρότερνταμ, όπου διεξάγεται αυτή τη χρονιά ο μεγάλος μουσικός διαγωνισμός.

H 18χρονη Stefania το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε και την πρώτη της πρόβα με το τραγούδι της «Last Dance». Ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena και εντυπωσίασε με τις φωνητικές ικανότητες και την ενέργειά της.

Eurovision 2021: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας! Τα εφέ και οι χορευτές

Η σημερινή ήταν η πρώτη πρόβα της Ελλάδας στο stage του Ahoy arena και σίγουρα θα δούμε σε όλο του το μεγαλείο όσα έχει ετοιμάσει η ελληνική αποστολή στη δεύτερη πρόβα, την Πέμπτη 13 Μάϊου στις 12:40.

 

Να θυμίσουμε ότι η χώρα μας θα εμφανισθεί τέταρτη στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 20 Μαΐου.

Eurovision 2021 – Τι λένε τα στοιχήματα;

Τι λένε όμως τα στοιχήματα για το «Last Dance» και την Ελλάδα; Σε ποια θέση βρίσκεται στα στοιχήματα η Κύπρος και ποια χώρα είναι το μεγάλο φαβορί;

Eurovision 2021 -Τσαγκρινού: Εντυπωσίασε στην πρώτη πρόβα με το «El Diablo»

Όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο, έχουμε ξανά ανακατατάξεις, καθώς η Stefania έπεσε τέσσερις θέσεις και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 14η, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» ανέβηκε στην 8η.

 

 

Eurovision 2021 Τι λένε τα στοιχήματα ελλάδα κύπρος

Μεγάλη ανατροπή έχουμε όμως και στις δύο πρώτες θέσεις, με το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, τη Μάλτα, να πέφτει στη δεύτερη θέση και τη Γαλλία να ανεβαίνει στην κορυφή.

Στην 3η, 4η και 5η θέση παραμένουν κατά σειρά Ελβετία, Ιταλία και Βουλγαρία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top